HR-werkwijzen worden steeds opnieuw gedefinieerd om zich aan te passen aan de veranderingen op de arbeidsmarkt. Hoe kun je als organisatie zorgen dat je voorop blijft lopen? 

Dit e-book, samengesteld op basis van observaties van onze consultants, biedt een overzicht van hoe HR-management verandert in de komende tijd - en wat je kunt doen om je personeelsbestand te laten groeien.

Download ons e-book: Leren omgaan met The Next Normal

De klok kan niet worden teruggedraaid: de abrupte digitalisering van de werkplek heeft HR-management compleet veranderd en zal het blijven transformeren. Hoe kun je je als manager het beste voorbereiden op de nieuwe arbeidsmarkt in een onvoorspelbare toekomst?

Wendbaarheid en flexibiliteit is belangrijker dan ooit voor het werven en behouden van talent. Volgens ons meest recente onderzoek, zegt 83.6% van de werknemers in Nederland dat ze hun rol kunnen vervullen door volledig of gedeeltelijk te werken op afstand.

Tegelijkertijd hangt het succes van hybride werkplekken af van het vinden van talent met de juiste vaardigheden en het bevorderen van een inclusieve bedrijfscultuur. 

In dit e-book vind je informatie over:

  • Het aantrekken en behouden van kandidaten
  • Het opbouwen van een veerkrachtig personeelsbestand
  • Vaardigheden die voorbereiden op het onverwachte
  • Het bevorderen van de productiviteit van thuiswerken
  • Wat flexibel werken tot een succes maakt
  • Hoe je een inclusieve bedrijfscultuur creëert in een hybride omgeving

Download het e-book: Leren omgaan met The Next Normal

Join over 80,000 readers!
Receive free advice to help give you a competitive edge in your career.