You are here

Amsterdam

Address
World Trade Center
Strawinskylaan 421
1077 XX Amsterdam
Netherlands
Summary

Voor een gedetailleerde beschrijving van hoe u ons kantoor kunt bereiken, geven wij u hier een overzicht.

Openingsuren:

  • Maandag: 08:00 - 18:00
  • Dinsdag: 08:00 - 18:00
  • Woensdag: 08:00 - 18:00
  • Donderdag: 08:00 - 18:00
  • Vrijdag: 08:00 - 18:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

 

Op zoek naar een baan in Amsterdam?

Zoeken naar banen in Amsterdam

Bekijk openstaande vacatures in Amsterdam en vind de baan die bij u past.
Alle vacatures in Amsterdam

Stuur ons uw CV

Upload uw CV en mis geen nieuwe vacatures
Stuur mijn CV in

Personeel aan het werven in Amsterdam?

 

Spreek een recruiter in uw omgeving gespecialiseerd in uw vakgebied

U wilt met ons in gesprek over uw benodigdheden
Ga in gesprek

Ons recruitmentbureau in Amsterdam

Page Personnel is een gerenommeerd recruitmentbureau, gespecialiseerd in de werving en selectie van operationele professionals in Amsterdam. Het hoofdkantoor van Page Personnel in Nederland is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Hiervandaan helpen we kandidaten in verschillende vakgebieden met het vinden van vacatures die feilloos aansluiten op hun kennis, vaardigheden en ambities. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Amsterdam? Of ben je als werkgever in de hoofdstad op zoek naar geschikte kandidaten? Maak dan gerust een afspraak en kom langs op ons recruitmentbureau in Amsterdam.

Ons kantoor in Amsterdam

Ons kantoor i is gevestigd op de Zuidas, midden in het zakelijk hart van Amsterdam. Hierdoor zijn we altijd goed op de hoogte van wat er speelt op de arbeidsmarkt in Amsterdam. We onderhouden contact met de belangrijkste bedrijven en organisaties in de stad en hebben een samenwerkingsverband met enkele prominente werkgevers, waaronder grote mkb-bedrijven en multinationals. Deze bedrijven en organisaties werken op exclusieve basis met ons samen. Hierdoor verschijnen vacatures van deze werkgevers alleen bij Page Personnel.

Werving en selectie in Amsterdam

Als kandidaat word je bij Page Personnel geholpen door een recruitment consultant die gespecialiseerd is in werving en selectie binnen jouw vakgebied. Door deze gespecialiseerde werkwijze weet je zeker dat jouw recruiter begrijpt wat jouw specialisaties zijn en over wat voor competenties jij beschikt. Zodoende zijn zij in staat om in te schatten welke vacatures passen bij jouw profiel en kunnen ze jou in contact brengen met passende werkgevers.

Vacatures in Amsterdam

Amsterdam geldt als het bestuurlijk, zakelijk en financieel centrum van Nederland. Niet voor niets is er in Amsterdam veel vraag naar financieel medewerkers en HR professionals. Daarnaast hebben we in Amsterdam regelmatig vacatures voor administratieve en secretariële functies. Ook is er in de hoofdstad veel werkgelegenheid in de salesbranche.

 

Page Personnel Amsterdam verzorgt werving en selectie voor vacatures binnen de volgende disciplines:

 

Finance & Accounting

Human Resources

Information Technology

Logistiek

Marketing

Online Marketing

Procurement & Supply Chain

Sales

Sales Support

Secretarial & Business Support

Supply Chain

Techniek & Engineering

 

Op zoek naar kandidaten in Amsterdam?

Page Personnel maakt per sector gebruik van gespecialiseerde recruitmentteams. Deze teams bestaan uit ervaren recruitment consultants die zich volledig richten op werving en selectie binnen de sector waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Hierdoor snappen zij waar je als werkgever behoefte aan hebt en wat voor kandidaten geschikt zijn voor welke vacature. Per vakgebied beschikken we over een uitgebreide database aan professionals.

Bereikbaarheid

Ons recruitmentbureau in Amsterdam ligt op loopafstand van Station-Zuid WTC en dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je (betaald) parkeren in de parkeergarage van het WTC.