You are here

Rotterdam

Address
Weena 331 - 333
3013 AL Rotterdam
Netherlands
Summary
 
Voor een gedetailleerde beschrijving van hoe u ons kantoor kunt bereiken, geven wij u hier een overzicht.
 

Openingsuren:

  • Maandag: 08:00 - 18:00
  • Dinsdag: 08:00 - 18:00
  • Woensdag: 08:00 - 18:00
  • Donderdag: 08:00 - 18:00
  • Vrijdag: 08:00 - 18:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

 

Op zoek naar een baan in Rotterdam?

Zoeken naar banen in Rotterdam

Bekijk openstaande vacatures in Rotterdam en vind de baan die bij u past.
Alle vacatures in Rotterdam

Stuur ons uw CV

Upload uw CV en mis geen nieuwe vacatures
Stuur mijn CV in

Personeel aan het werven in Rotterdam?

 

Spreek een recruiter in uw omgeving gespecialiseerd in uw vakgebied

U wilt met ons in gesprek over uw benodigdheden
Ga in gesprek

Ons recruitmentbureau in Rotterdam

Page Personnel is als recruitmentbureau in Rotterdam gespecialiseerd in het werven en selecteren van administratieve en operationele professionals. Vanuit ons kantoor in het hart van Rotterdam koppelen we kandidaten aan vacatures van bedrijven en instellingen in de stad en de regio. Daarbij maken we gebruik van gespecialiseerde recruitment consultants die zich richten op werving en selectie binnen één duidelijk afgebakende sector. Ben je op zoek naar geschikte vacatures in Rotterdam? Of ben je namens een werkgever op zoek naar passende kandidaten voor een vacature. Maak een afspraak en kom eens langs op ons kantoor in Rotterdam.

Ons kantoor in Rotterdam

Ons kantoor in het centrum van Rotterdam is verantwoordelijk voor de werving en selectie in de regio Rijnmond. Onze gespecialiseerde consultants onderhouden contact met de belangrijkste werkgevers in de sector waarbinnen  zij de werving en selectie verzorgen. We werken exclusief samen met diverse belangrijke bedrijven in de stad, waaronder grote havenbedrijven, overheidsinstanties en multinationals. Vacatures van deze werkgevers vind je dus alleen bij Page Personnel.

Werving en selectie in Rotterdam

Als vooraanstaand recruitmentbureau in Rotterdam beschikken we per sector over een gespecialiseerd recruitmentteam. De recruiters binnen deze teams kunnen zich zodoende volledig richten op het werven en selecteren binnen hun sector. Het voordeel van deze werkwijze is dat de recruitment consultants alles afweten van jouw vakgebied en als geen ander in kunnen schatten welke vacatures passen bij jouw kennis en vaardigheden. Doordat onze recruitmentteams regelmatig contact hebben met bedrijven en organisaties in Rotterdam, weten ze precies bij welke werkgevers men mogelijk behoefte heeft aan kandidaten met jouw profiel.

Vacatures in Rotterdam

Als echte havenstad heeft Rotterdam traditioneel een breed aanbod aan vacatures in sectoren als de logistiek, techniek en procurement & supply chain. Ook is er doorlopend behoefte aan IT-medewerkers en zijn er regelmatig vacatures beschikbaar voor financieel en administratief medewerkers.

 

Page Personnel Rotterdam verzorgt werving en selectie binnen de volgende disciplines:

 

Finance & Accounting

Human Resources

Information Technology

Logistiek

Marketing

Online Marketing

Procurement & Supply Chain

Sales

Sales Support

Secretarial & Business Support

Supply Chain

Techniek & Engineering

 

Op zoek naar kandidaten in Rotterdam?

Page Personnel helpt werkgevers in Rotterdam met het vinden van kandidaten die perfect passen bij de betreffende functie en binnen de organisatie. We beschikken over een uitgebreide database aan kandidaten en weten precies over wat voor competenties deze administratieve en operationele professionals beschikken. Doordat onze recruiters gespecialiseerd zijn in recruitment voor specifieke disciplines, begrijpen zij wat voor kwalificaties er nodig zijn voor een bepaalde functie en kunnen zij de kandidaten voorstellen die perfect passen bij de aangeboden vacature.

Bereikbaarheid

Page Personnel gevestigd op het Weena in Rotterdam. Het kantoor ligt op loopafstand van Rotterdam-Centraal en is dus eenvoudig met het openbaar vervoer bereikbaar. Als je met de auto komt kun je deze kwijt in Parkeergarage Weena.