Betaal je genoeg om de juiste mensen aan te trekken?

Ontdek in onze Salarisgids van Nederland de meest gewilde profielen en meest gevraagde vaardigheden en blijf op de hoogte van opkomende markttrends en de nieuwste salarissen.

Wil je jouw salaris evalueren? Of jouw vermogen vergroten om toptalent aan te trekken en te behouden? Om toptalent een voorsprong te geven op jouw concurrenten, is het van cruciaal belang om strategisch door het wervingsproces te navigeren. Krijg essentiële inzichten met onze nieuwe salarisgids, zodat je verzekerd bent van succes en je kandidaten een aanbod kunt doen dat ze niet kunnen weigeren. Deze gids is op maat gemaakt voor de Nederlandse markt in 2024 en verzamelt up-to-date salarisbenchmarks en legt de nieuwste recruitmenttrends in? Sectoren, waardoor je jouw marktdoelstellingen kunt bereiken.  

Ontdek alle essentiëlle informatie over salarissen en trends op de arbeidsmarkt in 2024. 

Een salarisbenchmark per functie

Ontdek in onze gids een uitgebreid overzicht van de gemiddelde salarissen voor veel ondersteunende, administratieve en junior managementfuncties. Met meer dan 70+ functies in 5 sectoren krijg je een duidelijk inzicht in het landschap wanneer je jouw volgende aanbieding voor een cruciale rol aanbiedt.

De laatste markttrends per sector 

De meest gewilde functies, veelgevraagde vaardigheden en de laatste markttrends van onze deskundige consultants.

Ongepubliceerde gegevens uit onze exclusieve studies

Ontdek de inzichten die zijn verzameld uit uitgebreide onderzoeken onder Nederlandse werknemers in onze Salarisgids, waar we dieper ingaan op hun perspectieven op werken op afstand, welzijn en arbeidsvoorwaarden. Bekijk de nieuwste verwachtingen op het gebied van werk waarbij het belang van duurzaamheid bij het aantrekken en behouden van toptalent wordt benadrukt.

Download ons Salarisoverzicht 2024

Salarissen, vaardigheden, trends op de arbeidsmarkt voor 2024: blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw sector. 

Vul het onderstaande formulier in om een e-mail met het Salarisoverzicht te ontvangen. 


*Verplichte velden
Door op 'versturen' te klikken, ga je ermee akkoord dat deze informatie, je e-mailadres en andere persoonlijke informatie wordt verwerkt, bewaard, gebruikt en openbaar gemaakt conform ons privacy-beleid. Je gaat er ook mee akkoord dat er contact met je kan worden opgenomen om je verzoek te beantwoorden.