Betaal je genoeg om de juiste mensen aan te trekken?

De juiste profielen en vaardigheden tegen de juiste prijs - ontdek de nieuwste salarissen en wervingstrends in ons Salarisoverzicht

Hoewel de arbeidsmarkt later dit jaar in jouw voordeel kan omslaan, hebben kandidaten in Nederland voorlopig nog de touwtjes in handen. Dus om talent aan te trekken voordat je concurrenten dat doen, moet je ze een stap voor zijn. Ons Salarisoverzicht 2023 geeft je de belangrijkste inzichten die je nodig hebt om elke keer een aanbod te doen dat ze niet kunnen weigeren.

Krijg een volledig overzicht van de salarissen en trends op de arbeidsmarkt in 2023

Een gids voor salarissen per functie

In de gids vind je een overzicht van de gemiddelde salarissen voor veel ondersteunende, administratieve en junior managementfuncties. Functies in verschillende sectoren in Nederland. Met deze informatie ben je goed voorbereid wanneer je jouw volgende aanbod doet voor een functie. Onze salarisindicaties zijn gebaseerd op een uitgebreide analyse van de plaatsing van kandidaten door Page Personnel en gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers.

De laatste trends op de arbeidsmarkt per sector

Vind een analyse van de laatste arbeidsmarkttrends door onze deskundige consultants, inclusief de meest gewilde functies in 2023, de salarissen die naar verwachting de sterkste stijging zullen vertonen, de vaardigheden waar werkgevers dit jaar de meeste vraag naar hebben, inclusief soft skills, en meer.

Ongepubliceerde gegevens uit onze exclusieve studies

Werken op afstand, welzijn, voordelen – in ons Salarisoverzicht hebben we de resultaten geanalyseerd van uitgebreide enquêtes, waarin we Nederlandse werknemers vroegen om hun ideale baan te definiëren om inzicht te krijgen in wat hen motiveert. Zoom in op de nieuwste baanverwachtingen, waaronder het belang van duurzaamheid bij het aantrekken van toptalent.

Download ons Salarisoverzicht 2023

Salarissen, vaardigheden, trends op de arbeidsmarkt voor 2023: blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw sector.
Kies een van de onderstaande opties om onze gids te downloaden.