Werving & Selectie

Page Personnel is een toonaangevend recruitmentbureau gericht op de werving & selectie van vaste en tijdelijke posities voor werkgevers variërend van het MKB tot multinationals. Onze gespecialiseerde teams bestaan uit ervaren recruitment consultants die bekend zijn met de uitdagingen van uw organisatie en/of bedrijfstak. Hierdoor zijn zij is staat te fungeren als sparringpartner en leveren zij maatwerk.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines:

Wat onderscheidt Page Personnel van andere recruitment bureaus?

 • Uw go-to partner voor temp recruitment
  Zowel werkgever als werknemer profiteren van een temp oplossing dankzij: vlottere aanwerfprocedures, meer flexibiliteit, de mogelijkheid tot werven tijdens een personeelsstop etc. Al ruim 15 jaar werven wij professionals voor tijdelijke dienstverbanden in uiteenlopende branches en vakgebieden.
   
 • Snelheid, reactiviteit en een omvangrijke kandidatenbestand
  Dankzij ons krachtige informatiesysteem, wereldwijde netwerk en onze operationele organisatie, zijn wij in staat om snel in te spelen op uw wervingsbehoeften. De kandidaten in onze database zijn niet enkel gekwalificeerde professionals in hun vakgebied, maar zijn eveneens per direct beschikbaar. Zodoende kunnen wij toptalent snel aan u voorstellen.
   
 • Professionaliteit en kwaliteit
  Voorafgaand aan een eventuele kennismaking met onze opdrachtgevers, interviewen onze recruitment consultants geschikte kandidaten tijdens competentiegerichte face-to-face interviews. Ook worden onze service levels en bedrijfsprocessen regelmatig tegen het licht gehouden door interne en externe auditors teneinde een hoge kwaliteitsstandaard te handhaven.
   
 • Industrie- & sectorkennis
  Bovenop de kennis die onze consultants hebben van werving & selectie in het algemeen, beschikken zij over diepgaande kennis van uw industrie en vakgebied.
   
 • Post placement follow-up
  Onze recruitment consultants blijven ook na de plaatsing met beide belanghebbende partijen in contact om de samenwerking grondig te kunnen evalueren.