Werving & Selectie - Human Resources

Onder invloed van nieuwe technologie en ontwikkelingen in de Human-Resources-sector worden er andere eisen gesteld aan kandidaten. Privacywetgeving, digitalisering, employer branding; het zijn maar een paar voorbeelden van trends die het HR-vak veranderen.

Dat vraagt om een sparringpartner die op hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de branche. Page Personnel Human Resources is gespecialiseerd in uitzenden en werving- & selectie van administratieve, operationele en ondersteunende HR-functies.

Hoe maken wij het verschil?

Uw partner voor zowel uitzend- als permanente contracten

Investeren in langdurige relaties

Snelle plaatsing dankzij een groot kandidatenbestand

Samenwerken met ons

Omdat onze recruiters vaak zelf een achtergrond hebben in Human Resources, kennen ze de lokale markt. Dankzij hun uitgebreide plaatselijke netwerk en het wereldwijde bereik van Page Personnel, kunnen ze de HR-specialist vinden die bij uw wensen past.

Welke services bieden wij?

Om ervoor te zorgen dat de samenwerking vlekkeloos verloopt, krijgt u per discipline één contactpersoon die gespecialiseerd is in dat specifieke vakgebied. Onze consultant kan u ook van advies voorzien bij het vaststellen van het juiste salarisaanbod en inzicht geven in de laatste trends op de arbeidsmarkt. We zorgen voor betrouwbare referenties van kandidaten en we voeren, waar gewenst, een antecedentenonderzoek uit.

HR-rollen die we succesvol hebben geplaatst

Page Personnel Human Resources is gespecialiseerd in de werving & selectie van HR-professionals voor tijdelijke of uitzendcontracten en permanente functies. Onze consultants hebben succesvol kandidaten geworven voor zowel MKB-bedrijven als multinationals.

  • Inhouse recruiter
  • Corporate recruiter
  • HR Officer
  • Salarisadministrateur
  • HR assistant / medewerker
  • HR adviseur
  • Personeelsfunctionaris
  • HR Manager / HR Business Partner

 

Zoekt u een baan?

Wilt de volgende stap maken in uw carrière? Page Personnel is zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze eigen organisatie altijd op zoek naar goede HR-specialisten. Daarnaast geven we advies aan kandidaten in uw vakgebied.

Onze divisies

Page Personnel werkt met recruitment consultants die zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Bekijk hier de andere vakgebieden waar Page Personnel voor werft: