You are here

Tilburg

Address
Stationsstraat 14A
5038 ED Tilburg
Netherlands
Summary

Voor een gedetailleerde beschrijving van hoe u ons kantoor kunt bereiken, geven wij u hier een overzicht.

Openingsuren:

  • Maandag: 08:00 - 18:00
  • Dinsdag: 08:00 - 18:00
  • Woensdag: 08:00 - 18:00
  • Donderdag: 08:00 - 18:00
  • Vrijdag: 08:00 - 18:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

 

Op zoek naar een baan in Tilburg?

Zoeken naar banen in Tilburg

Bekijk openstaande vacatures in Tilburg en vind de baan die bij u past.
Alle vacatures in Tilburg

Stuur ons uw CV

Upload uw CV en mis geen nieuwe vacatures
Stuur mijn CV in

Personeel aan het werven in Tilburg?

 

Spreek een recruiter in uw omgeving gespecialiseerd in uw vakgebied

U wilt met ons in gesprek over uw benodigdheden
Ga in gesprek

Ons recruitmentbureau in Tilburg

Page Personnel in Tilburg is als recruitmentbureau gespecialiseerd in het vinden van passende vacatures voor operationele en administratieve professionals in het zuiden van het land. We hebben voor elke sector een eigen recruitmentteam en zijn hierdoor in staat om voor iedere kandidaat de vacature te vinden die perfect aansluit op zijn of haar wensen en ambities. Ben je op zoek naar een uitdagende baan in Tilburg? Of is jouw bedrijf of organisatie juist op zoek naar nieuw talent? Maak dan een afspraak met een van onze recruitmentteams en kom langs op ons kantoor in Tilburg.

Ons kantoor in Tilburg

De consultants van ons recruitmentbureau in Tilburg zijn verantwoordelijk voor het vinden van de juiste professionals voor vacatures van de beste werkgevers in het zuiden van het land. Onze recruitmentteams staan in nauw contact met de belangrijkste organisaties en bedrijven in de regio, waaronder innovatieve hightechbedrijven, grote mkb-organisaties en diverse multinationals. Verschillende belangrijke werkgevers in Tilburg en omstreken werken exclusief met Page Personnel, waardoor je vacatures van deze bedrijven en instellingen alleen bij ons vindt. 

Werving en selectie in Tilburg?

Page Personnel onderscheidt zich als recruitmentbureau door een werkwijze met gespecialiseerde recruitmentteams. Per sector beschikken we over recruitment consultants die zich uitsluitend richten op werving en selectie binnen dit vakgebied. Hierdoor zijn de consultants op de hoogte van alle ins en outs binnen hun sector en zijn zij in staat om in te schatten welke vacatures passen bij de kwalificaties en ambities van de kandidaat. 

Vacatures in Tilburg

In de regio Tilburg liggen er op de arbeidsmarkt kansen in verschillende sectoren. Zo is er onder andere veel vraag naar sales medewerkers, administratief medewerkers en finance-professionals. Daarnaast hebben we in Tilburg regelmatig vacatures beschikbaar op het gebied van procurement & supply chain. In de omgeving van Eindhoven is er door de aanwezigheid van veel hightech industrie vrijwel altijd vraag naar IT-medewerkers en technici.

 

Page Personnel Tilburg is gespecialiseerd in werving en selectie binnen de volgende disciplines:

 

Finance & Accounting

Human Resources

Information Technology

Logistiek

Marketing

Online Marketing

Procurement & Supply Chain

Sales

Sales Support

Secretarial & Business Support

Supply Chain

Techniek & Engineering

 

Op zoek naar kandidaten in Tilburg?

Ben je op zoek naar de ideale kandidaat voor een vacature? Page Personnel beschikt over een uitgebreide database met operationele en administratieve professionals in de regio Tilburg. Als werkgever word je geholpen door ervaren recruiters die gespecialiseerd zijn in werving en selectie binnen de sector waar de vacature onder valt. Door deze werkwijze begrijpt de recruitment consultant wat de aangeboden functie inhoudt en welke competenties daarvoor nodig zijn. 

Bereikbaarheid

Page Personnel Tilburg is gevestigd op loopafstand van Station Tilburg en is zodoende uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.