You are here

Utrecht

Address
Parijsboulevard 143 H
3541 CS Utrecht
Netherlands
Summary

Voor een gedetailleerde beschrijving van hoe u ons kantoor kunt bereiken, geven wij u hier een overzicht.

Openingsuren:

  • Maandag: 08:00 - 18:00
  • Dinsdag: 08:00 - 18:00
  • Woensdag: 08:00 - 18:00
  • Donderdag: 08:00 - 18:00
  • Vrijdag: 08:00 - 18:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

 

Op zoek naar een baan in Utrecht?

Zoeken naar banen in Utrecht

Bekijk openstaande vacatures in Utrecht en vind de baan die bij u past.
Alle vacatures in Utrecht

Stuur ons uw CV

Upload uw CV en mis geen nieuwe vacatures
Stuur mijn CV in

Personeel aan het werven in Utrecht?

 

Spreek een recruiter in uw omgeving gespecialiseerd in uw vakgebied

U wilt met ons in gesprek over uw benodigdheden
Ga in gesprek

Ons recruitmentbureau in Utrecht

Heb je behoefte aan een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Of ben je voor een bedrijf of organisatie in Utrecht op zoek naar geschikte werknemers? Page Personnel is gespecialiseerd in de werving en selectie van operationele en administratieve professionals. Met ons recruitmentbureau in Utrecht zijn we doorlopend op zoek naar geschikte kandidaten voor de meest uitdagende vacatures in deze stad. Maak een afspraak en kom langs op ons kantoor in Utrecht om te ontdekken hoe wij de beste kandidaten koppelen aan interessante vacatures in Utrecht. 

Ons kantoor in Utrecht

Ons recruitmentbureau in Utrecht is gevestigd in de wijk Leidsche Rijn, vlak langs de A2. Vanaf deze strategisch gekozen locatie onderhouden onze gespecialiseerde recruitment consultants contact met de belangrijkste bedrijven en instanties in de stad. Zodoende horen we het bij Page Personnel in een vroegtijdig stadium als er ergens in Utrecht interessante vacatures beschikbaar zijn. Tot onze klanten behoren diverse vooraanstaande werkgevers in Utrecht, waaronder mkb-ondernemingen en multinationals. Diverse bedrijven en organisaties in Utrecht werken voor het invullen van hun vacatures exclusief met Page Personnel.

Werving en selectie in Utrecht

Page Personnel is een recruitmentbureau in Utrecht dat zich volledig richt op werving en selectie voor operationele en administratieve vacatures. Daarvoor maken we gebruik van gespecialiseerde recruitmentteams die zich bezighouden met recruitment binnen één specifieke sector. De consultants binnen deze teams zijn volledig gespecialiseerd in de werving en selectie binnen het vakgebied waar zij verantwoordelijk voor zijn. Hierdoor zijn zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de sector. Ze begrijpen wat een bepaalde functie inhoudt en kunnen goed inschatten of een vacature past bij jouw profiel en jouw ambities.

Vacatures in Utrecht

Door de centrale ligging  is de stad Utrecht de perfecte locatie voor landelijk opererende bedrijven en instanties. Hierdoor is er in Utrecht onder andere veel werkgelegenheid in de financiële sector. Verder is er in de regio Utrecht veel werkgelegenheid in de salessector en zijn er veel banen beschikbaar in procurement & supply chain.

 

Page Personnel Utrecht richt zich op werving en selectie binnen de volgende disciplines:

 

Finance & Accounting

Human Resources

Information Technology

Logistiek

Marketing

Online Marketing

Procurement & Supply Chain

Sales

Sales Support

Secretarial & Business Support

Supply Chain

Techniek & Engineering

 

Op zoek naar kandidaten in Utrecht?

Page Personnel heeft een ruime database met gekwalificeerde professionals in Utrecht samengesteld. Of je nu op zoek bent naar een administratief medewerker, een controller of een sales medewerker, onze recruitment consultants kunnen altijd meerdere geschikte kandidaten voorstellen. Doordat onze recruiters gespecialiseerd zijn in werving en selectie binnen een specifiek vakgebied, kunnen zij goed inschatten welke kennis en vaardigheden er nodig zijn voor iedere vacature en zijn zij in staat de juiste kandidaat te koppelen aan de juiste functie. 

Bereikbaarheid

Ons recruitmentbureau in Utrecht is gevestigd aan de Parijsboulevard in Leidsche Rijn. Het kantoor ligt vlak langs de A2 en is daardoor het makkelijkst bereikbaar met de auto. Gasten kunnen de eerste twee uur gratis parkeren.