You are here

Hoe wij u kunnen helpen bij de volgende carrièrestap

Met zijn unieke, adviserende aanpak en een internationaal netwerk van kantoren heeft Page Personnel zich de afgelopen jaren geprofileerd als hét bureau voor operationele en administratieve professionals die hun toekomst serieus nemen.

Bent u op zoek naar een vaste of tijdelijke baan? Page Personnel heeft de ervaring, de passie en de middelen om deze voor u te vinden. Wij rekenen de beste bedrijven/merken tot onze klantenkring en hebben toegewijde consultants klaarstaan om u bij uw zoektocht te ondersteunen. Bekijk onze huidige vacatures om te zien of uw droombaan ertussen zit.

Toptalent werkt samen met Page Personnel omdat:

 • Als eerste toegang tot vacatures: Wij hebben elke dag als eerste toegang tot de nieuwste vacatures, waarvan een deel exclusief bij ons uitgezet. Zo krijgt u meteen informatie over vacante posities bij de beste bedrijven van de wereld, nog vóór ze in de media worden gepubliceerd. Als wereldwijde organisatie kunnen wij u toegang bieden tot de beste carrièremogelijkheden in uw vakgebied, zowel binnen Nederland als daarbuiten.
   
 • Informatie op maat: Wij werken nauw samen met werkgevers om heel precies te weten te komen aan welke eisen hun kandidaat moet voldoen. Daardoor kunnen wij u helpen een cv op maat op te stellen en kunnen wij u goed voorbereiden op uw sollicitatiegesprek. Zo ervaart u minder stress tijdens het sollicitatieproces en kunt u vol zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek ingaan.
   
 • Wij behartigen uw belangen: Omdat wij inzicht hebben in uw carrièredoelstellingen enerzijds en in de behoeften van onze klanten anderzijds, kunnen wij een uitstekend beeld van u schetsen waarmee u zich positief onderscheidt van andere sollicitanten.
   
 • Inzicht in de markt: Onze recruitment consultants zijn specialisten in hun vakgebied, ze zijn vertrouwd met de belangrijke trends en ontwikkelingen in de sectoren waarvoor zij werven. Zodoende kunnen zij deskundig advies verlenen over de marktomstandigheden, salarisverwachtingen en de sectoren/bedrijven waar de vraag naar uw vaardigheden en ervaring het grootst is.
   
 • Loopbaanadvies: Om u de beste kans te bieden om uw droombaan binnen te vinden, begeleiden wij u in alle aspecten van uw zoektocht naar een baan. We helpen u onder andere met carrièreplanning het opstellen van uw cv  en advies voor een goed sollicitatiegesprek.