You are here

Hoe wij je kunnen helpen bij de volgende carrièrestap

Ben je op zoek naar een vaste of tijdelijke baan? Page Personnel heeft de ervaring, de passie en de middelen om deze voor je te vinden. Wij rekenen de beste bedrijven/merken tot onze klantenkring en hebben toegewijde consultants klaarstaan om je bij je zoektocht te ondersteunen. Bekijk onze huidige vacatures om te zien of je droombaan ertussen zit.

Hoe onze werving- en selectieprocedure werkt

 

Toptalent werkt samen met Page Personnel omdat:

 • Als eerste toegang tot vacatures: Wij hebben elke dag als eerste toegang tot de nieuwste vacatures, waarvan een deel exclusief bij ons uitgezet. Zo krijg je meteen informatie over vacante posities bij de beste bedrijven van de wereld, nog vóór ze in de media worden gepubliceerd. Als wereldwijde organisatie kunnen wij je toegang bieden tot de beste carrièremogelijkheden in je vakgebied, zowel binnen Nederland als daarbuiten.
   
 • Informatie op maat: Wij werken nauw samen met werkgevers om heel precies te weten te komen aan welke eisen hun kandidaat moet voldoen. Daardoor kunnen wij je helpen een cv op maat op te stellen en kunnen wij je goed voorbereiden op je sollicitatiegesprek. Zo ervaar je minder stress tijdens het sollicitatieproces en kunt je vol zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek ingaan.
   
 • Wij behartigen je belangen: Omdat wij inzicht hebben in je carrièredoelstellingen enerzijds en in de behoeften van onze klanten anderzijds, kunnen wij een uitstekend beeld van je schetsen waarmee je jezelf positief onderscheidt van andere sollicitanten.
   
 • Inzicht in de markt: Onze recruitment consultants zijn specialisten in hun vakgebied, ze zijn vertrouwd met de belangrijke trends en ontwikkelingen in de sectoren waarvoor zij werven. Zodoende kunnen zij deskundig advies verlenen over de marktomstandigheden, salarisverwachtingen en de sectoren/bedrijven waar de vraag naar je vaardigheden en ervaring het grootst is.
   
 • Loopbaanadvies: Om je de beste kans te bieden om je droombaan binnen te vinden, begeleiden wij je in alle aspecten van je zoektocht naar een baan. We helpen je onder andere met carrièreplanning het opstellen van je cv  en advies voor een goed sollicitatiegesprek.