In Nederland verwacht 73% van de sollicitanten in zijn nieuwe baan meer vaardigheden op te doen.

Hier zijn onze favoriete 4 apps die je helpen je productiviteit te verbeteren en in de stemming te komen voor uitstekende prestaties.

Headspace (iOS, Android; gratis, in-app aankopen)

Iedereen heeft het in zich om gelukkig te zijn, maar soms hebben we de juiste tools en ondersteuning nodig om de dagelijkse stress tegen te gaat. Headspace is een geweldige app die ons eraan herinnert hoe en waarom we waar dan ook gelukkig kunnen zijn. Dit is een scholing die je in je opleiding niet kreeg – gratis cursussen over onderwerpen zoals dankbaarheid, zelfvertrouwen, gezondheid en nog veel meer.

Het resultaat: zowel thuis als op het werkt helpt Headspace je om de positieve aspecten te zien.

Lees ook: Het vinden van de juiste werk-privé balans

Pocket (iOS, Android; gratis, in-app aankopen)

Pocket is voor iedereen die van internet houdt, maar niet van afleidingen. Je kunt in tabs 25 artikelen openen om ‘later te lezen’; deze app slaat ze op en zet ze offline op een plek voor je klaar. Heb je een e-mail die te lang is om te lezen? Sla deze op voor later. Vind je een geweldig citaat dat je wilt onthouden en met anderen wilt delen? Je kunt elke tekst highlighten.

Het resultaat: je wordt niet meer afgeleid van je werk en slaat al het interessante dat je op internet vindt op in een offline-faciliteit.

Lees ook: Zeven manieren om optimaal te presteren

Evernote (iOS, Android; gratis, in-app aankopen)

Productiviteit gaat samen met plezier. Plezier gaat samen met productiviteit. Door deze krachtige tool om aantekeningen te maken, wordt je superefficiënt. Je kunt illustraties, geluidsopnamen, highlights, bijschriften en pdf-notities op een en dezelfde plaats opslaan, zodat je de hele werkdag lang georganiseerd en vol zelfvertrouwen bent.

Het resultaat: niet langer stapels papier en diverse schermen.

Nike Training Club (iOS, Android; gratis)

Verbeter je fitheid en met speciaal op jou afgestemde workouts. Als je de resultaten die je wilt (Lean, Toned, Strong of Focused) en je moeilijkheidsgraad kiest, stelt de app een effectief vier weken durend programma voor je samen, compleet met stap-voor-stap foto's, video's, timer, commentaar en punten voor elke oefening die je afrondt.

Het resultaat: De oefeningen zijn gericht op diverse spieren in je lichaam, dus je boekt al heel snel goede resultaten.

In onze adviesrubriek vind je meer praktische tips

Op zoek naar een baan?

Vind de beste vacatures op onze website.

Solliciteer nu

Job Match

Vind de vacature die bij je past op basis van je vaardigheden en ervaring in je cv met onze innovatieve tool

Upload je cv

Populaire artikelen