Na een terugval vanwege de Covid-crisis heeft de arbeidsmarkt inmiddels weer een kookpunt bereikt. Er zijn meer vacatures dan dat er mensen zijn om ze te vervullen.  

Hoe vind je het juiste talent in arbeidsmarkt die niet alleen krap is, maar waar kandidaten ook hogere eisen stellen? In onze webinar geven we antwoord op deze vragen en zullen we het hebben over The Next Normal op de arbeidsmarkt. 

Vis ook in andere vijvers 

In de afgelopen drie webinars richtten op we ons op de specifieke uitdagingen tijdens de covid-crisis, zoals het al dan niet vasthouden van medewerkers, de gevolgen voor zzp-contracten en veranderingen in het werving- en selectieproces. 

In deze webinar bespreken we hoe je creatiever kunt worden in het werving- en selectiebeleid om in deze uitdagende tijden het juiste talent aan te trekken. Kun je wellicht ook in andere vijvers vissen om talent te vinden? En hoe ga je om met de verwachtingen van kandidaten, bijvoorbeeld met betrekking tot thuiswerken? 

Inhoud webinar 

Lessen uit de crisis over het werven en vasthouden van talent 

  • De krapte op de arbeidsmarkt 
  • Hoe ga je om met flexibele werkvormen 
  • Creatieve strategieën om talent aantrekken  

Gastheer 

Martijn Goudswaard - Managing Director Page Personnel 

Heeft meer dan 15 jaar ervaring met de werving en selectie van talent voor zowel internationale bedrijven als voor het MKB. 

Gastspreker 

Nikki Douglas – Senior Human Resources Director World Wide Technology 

Op basis van meer dan 20 jaar internationale HR-ervaring deelt Nikki haar inzichten op het gebied van employee engagement, diversiteit & inclusie en een nieuwe manier van werven die aansluit bij de waarden van World Wide Technology. 

Join over 80,000 readers!
Receive free advice to help give you a competitive edge in your career.