Page Personnel is gespecialiseerd in werving en selectie van kandidaten op administratief en operationeel niveau. Of je nu op zoek bent naar een marketing of sales medewerker, een logistiek planner, een IT support engineer of een management assistant, wij zorgen voor de werving en selectie van de juiste kandidaten. Daarvoor beschikken we over recruitment consultants die gespecialiseerd zijn in recruitment voor één specifieke sector. Hierdoor weten zij precies wat er in een iedere functie van de kandidaat gevraagd wordt en kunnen zij goed inschatten welke professionals daar geschikt voor zijn.

Werving en selectie kandidaten

Page Personnel beschikt over een uitgebreide database aan kandidaten. Deze kandidaten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze gespecialiseerde recruitmentteams. Doordat onze recruitment consultants óf zelf beschikken over praktijkervaring in de sector waarvoor zij rekruteren óf veel ervaring hebben met werving en selectie binnen dit vakgebied, kunnen zij goed inschatten over wat voor kennis en vaardigheden een kandidaat beschikt en bepalen of een professional geschikt is voor een specifieke vacature.

Voor het werven van geschikte kandidaten kunnen we tevens helpen met het plaatsen van vacatureadvertenties. Als vooraanstaand recruitmentbureau weten we precies hoe de advertentie eruit moet zien en waar we deze moeten plaatsen voor het gewenste resultaat. Zodoende ben je er als werkgever van verzekerd dat de kandidaten die reageren op de advertentie ook passen bij de vacature.

Kennis van de sector

Bij Page Personnel weten we de administratieve en operationele kandidaten te vinden die aan alle verwachtingen voldoen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek brengen we in kaart wat voor functie er precies wordt aangeboden en wat voor kennis, vaardigheden en ervaring daarvoor gevraagd worden. Vervolgens gaan onze gespecialiseerde consultants op zoek naar de kandidaten die voldoen aan alle eisen.

Een kandidaat die past binnen de organisatie

De beste kandidaat is niet alleen degene die beschikt over de juiste kwalificaties, maar ook iemand die past binnen de organisatie. Bij het werven en selecteren van medewerkers kijken we niet alleen naar het cv, maar proberen we ook in te schatten of de persoonlijkheid van de kandidaat past binnen de bedrijfscultuur.

Screening en assessment

Om te achterhalen of een kandidaat beschikt over de juiste competenties voeren we altijd uitgebreide gesprekken. Met behulp van gestructureerde gesprekstechnieken onderzoeken we of de kandidaat voldoet aan de gestelde vacature-eisen. Uiteraard worden alle referenties zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig kunnen we assessments uitvoeren.

Shortlist kandidaten

Na afloop van een zorgvuldige recruitmentprocedure stellen we een shortlist met meerdere geschikte kandidaten op. Als klant kun je dus een keuze maken uit meerdere professionals die beschikken over de juiste kwalificaties, ervaring, opleiding en ambities.

Een vacature plaatsen

Ben je op zoek naar administratieve of operationele professionals? Page Personnel versterkt jouw organisatie met kandidaten die beschikken over de juiste competenties en eigenschappen. Vertel ons meer over de beschikbare functie en een gespecialiseerde recruitment consultant neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Deel een vacature