Wanneer u met Page Personnel samenwerkt draagt een gespecialiseerde consultant de gehele verantwoordelijkheid voor uw werving- & selectieopdracht (van A tot Z).

Hieronder vindt u een vereenvoudigde versie van ons werving- & selectieproces. Wetende dat geen enkele organisatie hetzelfde is, iedere persoon uniek en alle vacatures verschillend, bieden wij tevens oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke behoeften, wensen en eisen.

Ons werving- & selectieproces in zeven stappen:

1. Identificeren van recruitmentbehoefte: Wanneer u contact met ons heeft opgenomen of nadat u een vacature heeft ingestuurd via onze website, initiëren wij een persoonlijk gesprek waarin we het gewenste profiel bespreken/verfijnen en de vervolgstappen plannen.

2. Talent werven: Na de verfijning van het gewenste profiel gaan we aan de slag en beginnen we potentiële kandidaten te werven via onze netwerken (toonaangevende database, talent pools, direct search), personeelsadvertenties en sociale media.

3. Talent selecteren: Identificeren van geschikte kandidaten: interviews, assessments en referentie checks.

4. Presenteren shortlist: Presenteren van geschikte kandidaten, gebaseerd op hun (werk)ervaring, vaardigheden, beschikbaarheid en kwalificaties.

5. Sollicitatiegesprek: Uw mogelijkheid de voorgestelde kandidaten te spreken en te beoordelen aan de hand van de functie eisen en uw bedrijfscultuur.

6. Plaatsing: Volgend op een positief sollicitatiegesprek zal uw recruitment consultant assisteren bij de bemiddeling van de arbeidsvoorwaarden en honorering. Hierbij inbegrepen zit: assistentie (indien gewenst) bij het samenstellen van een aantrekkelijk vergoedingspakket en het plannen van een soepele indiensttreding. 

7. Post placement follow-up: Onze recruitment consultants blijven ook na de plaatsing met u en uw nieuwe werknemer in contact teneinde de samenwerking grondig te kunnen evalueren en onze professionele dienstverlening te waarborgen.

Als onderdeel van een wereldwijde recruitment organisatie kunnen wij u informeren over uiteenlopende recruitment vraagstukken. Heeft u een vacature te vervullen? Neem dan direct contact op ons op.