Europese inzichten

Ontdek de mening van professionals over duurzaamheid

Onlangs hebben we een onderzoek uitgevoerd naar de duurzaamheid van de werkomgeving onder 5000 mensen in heel Europa om zo meer inzicht te krijgen in de perceptie van duurzaamheid bij werknemers, inclusief de invloed ervan op het zoeken naar werk, persoonlijke waarden en opvattingen over duurzaamheidsinitiatieven van bedrijven. Het uiteindelijke doel was om meer te weten te komen over de dagelijkse rol die duurzaamheid speelt in het leven van zowel werknemers als bedrijven.

Uit ons onderzoek blijkt dat organisaties die prioriteit geven aan duurzaamheid, niet alleen profiteren van een beter beheer van hulpbronnen, maar ook een positieve invloed hebben op de samenleving door initiatieven die diversiteit, inclusie en milieubescherming bevorderen. Daarom is duurzaamheid niet zomaar een trend, maar een kritische factor in het succes en de levensvatbaarheid van organisaties op de lange termijn.

Lees verder om te ontdekken hoe je een duurzame toekomst kunt creëren en leer hoe jij of je bedrijf hét verschil kan maken met onze informatieve onderzoeksresultaten, advies van deskundigen en een interactieve test.

Toon 1 - 17 van 17 artikelen