Over PageGroup

PageGroup verandert het leven van mensen

Met ons wereldwijde netwerk van medewerkers, werken we hard om onze zakelijke doelstellingen te bereiken, terwijl we trouw blijven aan onze waarden. 

Duizenden mensen wiens leven we veranderen, de uitmuntende dienstverlening die we onze klanten en kandidaten bieden, en de uitdagende kansen in onze kantoren wereldwijd vormen de kern van ons bedrijf.

Met meer dan 8500 medewerkers in meer dan 20 landen en opererend in 20+ disciplines, zijn we trots op onze toonaangevende positie in de recruitmentsector. Met onze gespecialiseerde dienstverlening en een persoonlijke aanpak veranderen we het leven van mensen door kansen te creëren om hen potentieel te bereiken.  

Binnen PageGroup Nederland is Page Personnel een van de professionele recruitment labels. Gespecialiseerd in tijdelijke, tijdelijke-naar-vast, en permanente bemiddeling van junior en operationele banen tot eerste lijns-management functies. 

PageGroup brands

Het gaat er niet alleen om wat we doen. Vooral hoe we dat doen is belangrijk.  We hebben ons succes te danken aan onze bedrijfscultuur: mensen en teamwerk komen op de eerste plaats. Onze reputatie als professionele en integere organisatie is iets waar wij enorm trots op zijn.

Onze waarden zijn zichtbaar in al onze activiteiten, overal ter wereld en elke dag opnieuw.

     Onze waarden: vertrouwen verdienen, verbindingen laten groeien, een verschil maken

Het zijn onze waarden – die onlosmakelijk met onze activiteiten zijn verweven – die ons van de concurrentie onderscheiden.

Er is niemand die betere carrièrekansen biedt dan wij en we doen er alles aan om dat zo te houden. Denk je dat een carrière bij PageGroup iets voor jou zou kunnen zijn? Dan willen wij je graag ontmoeten.

Wil je ons graag nog beter leren kennen?  Neem een kijkje op onze corporate website.