6 things top employers do to value their employees

PageGroup officieel erkend als Top Employer 2020

Ieder jaar reikt het Top Employers Institute certificaten uit aan werkgevers die de allerbeste werkomgeving creëren voor werknemers. PageGroup Nederland is voor het vierde jaar op rij officieel erkend als Top Employer. ″Bij PageGroup staan onze mensen centraal, in alles wat we doen”, vertelt Ilze Lamers, HR directeur Noord Europa van PageGroup.

 “We werken continue aan een vooruitstrevend HR-beleid om een werkplek te creëren waar onze medewerkers volop de kans krijgen om te groeien″, aldus Ilze Lamers. ″We pleiten bijvoorbeeld voor meer regie over (flexibele) werktijden en werkplek om het voor mannen én vrouwen mogelijk te maken carrière te maken. Bovendien heeft PageGroup een Maternity programma waarbij vrouwen tijdens hun zwangerschap en na de geboorte van hun kindje intensief begeleid worden om hun carrière pad vorm te geven.″

Het onafhankelijke onderzoek van het Top Employers Institute beoordeelt werkgevers op tien gebieden, variërend van talentontwikkeling tot aan cultuur op de werkvloer. PageGroup scoorde de afgelopen vier jaar consitent hoog op het gebied van Career and Succession Management, Learning & Development, Onboarding, Talent Acquisition en Cultuur.

David Plink, CEO van het Top Employers Institute, vertelt: “Om erkend te worden als Top Employer moet een bedrijf bewijzen dat ze het werk van hun werknemers verrijken door een uitzonderlijk goed en een ‘people first’ HR-beleid. De gecertificeerde bedrijven zijn een groot voorbeeld en verrijken de professionele wereld met hun continue toewijding om voor werknemers de allerberste werkomgeving te creëren.”

Over het Top Employers Institute

Het Top Employers Institute is de wereldwijde autoriteit wat betreft het certificeren van uitmuntende arbeidsomstandigheden. Het Top Employers Institute wil de professionele wereld verrijken door de impact van HR-strategieën te versterken. Dit doen ze door certificering, benchmarking en het verbinden van Top Employers wereldwijd. Dit jaar certificeerde het Top Employers Institute meer dan 1500 bedrijven in 118 landen. Samen hebben deze gecertificeerde Top Employers een positieve impact op de levens van meer dan 6.000 000 medewerkers wereldwijd.

Wil je werken bij PageGroup? Bekijk hier de carrièremogelijkheden. 

 

 

 

Op zoek naar kandidaten?

Wil je je wervingsbehoeften met ons bespreken?

Neem contact met ons op

Op zoek naar een baan?

Vind de beste vacatures op onze website.

Solliciteer nu

Salarisoverzicht

Bekijk de belangrijkste trends in de markt en salarissen per sector

Lees meer

Populaire artikelen