You are here

Over Page Personnel Finance & Accounting

Page Personnel Finance & Accounting is gespecialiseerd in de werving & selectie van operationele financiële/boekhoudkundige professionals voor permanente functies en tijdelijke contracten. Wij werven landelijk en voor verschillende organisaties, variërend van het MKB tot multinationals.

Onze recruitment consultants hebben een financiële achtergrond  of ruime ervaring in het bemiddelen van finance/boekhoudkundige profielen en weten dus hoe het is om (als kandidaat of werkgever) werkzaam te zijn binnen uw sector.

Functies waarvoor wij succesvol hebben bemiddeld

  • Boekhoudkundig Medewerker
  • Financieel Administratief Medewerker
  • Grootboekadministrateur
  • Debiteur / Crediteur
  • Salarisadministrateur
  • Assistent Controller
  • Financieel Analist
  • Business Analist
  • Hoofd Administratie
  • Accountant / Boekhouder

Waarom werven via Page Personnel?

Uw go-to partner voor temp recruitment

Zowel werkgever als werknemer profiteren van een temp oplossing dankzij: vlottere aanwerfprocedures, meer flexibiliteit, de mogelijkheid tot werven tijdens een personeelsstop etc. Al ruim 15 jaar werven wij professionals voor tijdelijke dienstverbanden in uiteenlopende branches en vakgebieden.

Snelheid, reactiviteit en een omvangrijke kandidatenbestand

Dankzij ons krachtige informatiesysteem, wereldwijde netwerk en onze operationele organisatie, zijn wij in staat om snel in te spelen op uw wervingsbehoeften. De kandidaten in onze database zijn niet enkel gekwalificeerde professionals in hun vakgebied, maar zijn eveneens per direct beschikbaar. Zodoende kunnen wij toptalent snel aan u voorstellen.

Professionaliteit en kwaliteit

Voorafgaand aan een eventuele kennismaking met onze opdrachtgevers, interviewen onze recruitment consultants geschikte kandidaten tijdens competentiegerichte face-to-face interviews. Ook worden onze service levels en bedrijfsprocessen regelmatig tegen het licht gehouden door interne en externe auditors teneinde een hoge kwaliteitsstandaard te handhaven.

Industrie- & sectorkennis

Bovenop de kennis die onze consultants hebben van werving & selectie in het algemeen, beschikken zij over diepgaande kennis van uw industrie en vakgebied.

Post placement follow-up

Onze recruitment consultants blijven ook na de plaatsing met beide belanghebbende partijen in contact om de samenwerking grondig te kunnen evalueren.

Testimonial

De samenwerking met Page Personnel was prettig en constructief. Vooral de persoonlijke manier van communiceren stel ik erg op prijs.
We hebben een vaste contactpersoon die goed bekend is met onze organisatie en ons daardoor in contact kan brengen met de juiste kandidaten.