Werving & Selectie - Techniek & Engineering

Momenteel is de poule van technisch talent in Nederland schaars. Het aantrekken van toptalent is echter van cruciaal belang voor organisaties. Page Personnel Techniek & Engineering is gespecialiseerd in de werving & selectie van operationele technici en engineering professionals (mbo/hbo niveau) voor vaste en tijdelijke functies. Dankzij onze consultatieve benadering van het gehele recruitmentproces, hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend en met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren, zoals olie & gas, automotive, voeding en chemie. Door duurzame relaties op te bouwen met onze klanten die voor beide partijen voordelig zijn, hebben wij het vertrouwen gewonnen van bedrijven variërend van het MKB tot multinationals.

Veel van onze recruitment consultants hebben een technische achtergrond en weten dus hoe het is om (als kandidaat of werkgever) werkzaam te zijn in uw sector. Daarnaast hanteren wij een resultaatgerichte aanpak, waarbij onze vergoedingstructuur is gebaseerd op de succesvolle afloop van ons bemiddelingstraject. Wij zijn de expert in flexibele personeelsoplossingen en uw partner bij uitstek voor tijdelijke opdrachten.

Functies waarvoor wij succesvol hebben bemiddeld

  • Assemblage monteur
  • (Proces) Operator
  • Teamleider
  • Mechanisch Monteur
  • Elektromonteur
  • Service/ Installatiemonteur
  • Tekenaar  
  • Kwaliteitsmedewerker
  • Werkvoorbereider 
  • QHSE Medewerker

Zowel werkgever als werknemer profiteren van een temp oplossing dankzij: vlottere aanwerfprocedures, meer flexibiliteit, de mogelijkheid tot werven tijdens een personeelsstop etc. Al ruim 15 jaar werven wij professionals voor tijdelijke dienstverbanden in uiteenlopende branches en vakgebieden.

Snelheid, reactiviteit en een omvangrijke kandidatenbestand

Dankzij ons krachtige informatiesysteem, wereldwijde netwerk en onze operationele organisatie, zijn wij in staat om snel in te spelen op uw wervingsbehoeften. De kandidaten in onze database zijn niet enkel gekwalificeerde professionals in hun vakgebied, maar zijn eveneens per direct beschikbaar. Zodoende kunnen wij toptalent snel aan u voorstellen.

Professionaliteit en kwaliteit

Voorafgaand aan een eventuele kennismaking met onze opdrachtgevers, interviewen onze recruitment consultants geschikte kandidaten tijdens competentiegerichte face-to-face interviews. Ook worden onze service levels en bedrijfsprocessen regelmatig tegen het licht gehouden door interne en externe auditors teneinde een hoge kwaliteitsstandaard te handhaven.

Industrie- & sectorkennis

Bovenop de kennis die onze consultants hebben van werving & selectie in het algemeen, beschikken zij over diepgaande kennis van uw industrie en vakgebied.

Post placement follow-up

Onze recruitment consultants blijven ook na de plaatsing met beide belanghebbende partijen in contact om de samenwerking grondig te kunnen evalueren.

Onze disciplines:

Techniek & Engineering in Rotterdam en Tilburg zijn VCU- gecertificeerd.

Zoekt u een baan?