You are here

Werf met ons mee!

Page Personnel is gespecialiseerd in het plaatsen van gekwalificeerde specialisten en jonge professionals. We plaatsen graag nieuw talent en kandidaten met ervaring in hun zoektocht naar een nieuwe professionele uitdaging. 

Ken jij iemand die de volgende stap in zijn of haar carrière wil maken? Werf met ons mee!
 

Ontvang een cadeaubon

Gaat de door jou geïntroduceerde kandidaat via Page Personnel op gesprek bij één van onze opdrachtgevers? Dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van 25 euro van geschenkbezorgen.nl! Je kunt zelf bepalen waar je de cadeaubon aan uitgeeft.
 

Ontvang een bonus

Wordt de door jou aangedragen kandidaat ook daadwerkelijk geplaatst door Page Personnel? Dan ontvang je een extra cadeaubon ter waarde van 150 euro!
 


 

Doe nu mee!

Wij zullen de persoonlijke informatie die u ons heeft verstrekt gebruiken om uw sollicitatie voor de betreffende functie te beoordelen. Uw privacy is belangrijk voor ons. Klik hier voor ons beleid inzake gegevensverwerking waarin wordt uitgelegd voor welke doeleinden wij uw persoonlijke informatie zullen gebruiken en op welke wijze wij uw informatie zullen behandelen en bewaren. Ook wordt uitgelegd welke rechten u heeft met betrekking tot uw informatie en hoe u contact met ons kunt opnemen bij vragen of verzoeken.

 


 

Houd rekening met de volgende regels:

  1. Vraag altijd toestemming van de persoon die je wilt aanbevelen

  2. Beveel alleen mensen aan die open staan voor een nieuwe baan