Werkstudenten gezocht

Utrecht Tijdelijk dienstverband €13 - €18 per uur Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 19/04/2024

  • Ben je per direct beschikbaar?
  • Reargeer dan direct!

Over onze klant

Onze klanten zijn grotere en kleinere organisaties in verschillende sectoren. Zo hebben wij klanten in de Food sector, Productiebedrijven, Zakelijk Dienstverleners, Bedrijven in de duurzame energie, IT en Mediawereld, maar ook Non-profit en Overheid. Dit kunnen grote en bekende Multinationals zijn, maar ook kleinere MKB klanten.

Veel van deze klanten zoeken regelmatig werkstudenten voor 16 - 40 uur per week, en hier ligt jouw kans! Je kunt je uren vaak flexibel indelen en bij veel opdrachtgevers regelmatig vanuit huis werken. Omdat wij altijd gaan voor een langdurige samenwerking met onze kandidaten, is er een grote kans dat we je na je eerste opdracht direct weer aan een nieuwe opdrachtgever kunnen koppelen! We proberen altijd de beste deal voor je te onderhandelen en geven je advies over de markt.

Functieomschrijving

Wij bemiddelen rollen voor werkstudenten binnen de finance, sales, supply chain, communicatie en HR. Je kan hierbij denken als functies zoals; financieel administratief medewerker, debiteuren, crediteuren, inside sales, junior accountmanager, planner, HR-medewerker en nog meer.

Profiel

  • Relevante studie achtergrond
  • Direct beschikbaar voor 16 tot 40 uur per week
  • Gemotiveerde en professionele werkhouding

Aanbod

Je komt via Page Personnel bij de opdrachtgever aan het werk met een salaris gemiddeld tussen de €13 en €18 euro. Dit kunnen tijdelijke opdrachten zijn of een bijbaan voor de lange duur. Door te solliciteren op deze vacature nemen wij contact met je op om te bespreken waar je precies naar opzoek bent.

Contact
Matthijs Reinhard
Referentienummer
JN-042024-6401806

Vacature samenvatting

Sector
Sales Administration
Sub Sector
Customer Service
Industrie
Financial Services
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Temporary
Consultant
Matthijs Reinhard
Vacature referentie
JN-042024-6401806
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride