Veiligheidsregio Utrecht | Junior Controller

Utrecht Vast dienstverband €3.700 - €5.400 per jaar Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 24/05/2023

  • Je komt terecht in een enthousiast team met veel afwisselende werkzaamheden
  • De mogelijkheid om hybride te werken

Over onze klant

Deze overheidsinstelling is een samenwerkingsverband van en voor alle 26 Utrechtse gemeenten in de provincie Utrecht. Ze zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Dat doen ze met hun centralisten op de 112-meldkamer, hun brandweermensen en hun collega's van risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio.

Je gaat werken bij de stafafdeling Bestuur & Control van dit bedrijf in Utrecht. Binnen de stafafdeling werk je in het team Planning & Control samen met de professionals van de teams Bestuurlijke zaken en juridische zaken en Communicatie. Tezamen ondersteunen deze teams het bestuur, de directie en de organisatie bij het continu verder verbeteren van de kwaliteit van brandweerzorg, rampenbestrijding en crisisbeheersing in de regio Utrecht.Of je nu branden blust of werkt op kantoor: bij deze organisatie in Utrecht werken mensen met een passie. Een passie om levens te redden, om incidenten te voorkomen en te bestrijden. Mensen met een helder hoofd en een hart dat klopt voor de goede afloop. Dienstbaar, deskundig, alert en adequaat.

Functieomschrijving

Als junior controller stel je samen met je collega's van team Planning & Control planning en control-producten op, zoals de begroting, de jaarrekening, jaarplannen en financiële rapportages. Je voert interne controles uit en adviseert over de inrichting en werking van de administratieve organisatie. Je speelt een belangrijke rol bij het (verder) optimaliseren en digitaliseren van de P&C processen en producten. Daarvoor analyseer je knelpunten, kom je tot concrete verbetervoorstellen en draag je bij aan het opstellen van P&C gerelateerd beleid. Je draagt proactief bij aan de ontwikkeling van financiële en niet-financiële dashboards en standaardrapportages.

Profiel

Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:

  • Als (startende) financial affiniteit met ICT hebt, zodat je de verbindende schakel kunt zijn tussen deze twee domeinen.
  • nauwkeurig werkt, overzicht weet te behouden en hoofd- en bijzaken van elkaar kunt scheiden.
  • analytisch bent ingesteld en beschikt over innoverend vermogen. Hierdoor ben je in staat om gedegen en praktische oplossingen te bedenken voor complexe problemen en deze oplossingen succesvol te implementeren.
  • je zowel schriftelijk als mondeling goed uit te drukken.
  • bent gericht op samenwerken en weet makkelijk verbinding te maken met anderen.
  • HBO werk- en denkniveau hebt met een financiële opleiding.

Aanbod

Deze overheidsinstelling in Utrecht biedt een interessante functie vol uitdaging in een dynamische omgeving met een prettige werksfeer. Je bent flexibel in het kiezen van de werkplek die het beste past bij het werk dat je die dag gaat doen. Dit bedrijf biedt daarvoor de faciliteiten en er zijn verschillende werklocaties in onze regio. De functie is ingedeeld in schaal 10A € (minimaal € 3.699,- en maximaal € 5.402,- bruto per maand) voor 36 uur per week. De organisatie biedt je doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB). Een budget waarmee je jouw arbeidsvoorwaarden kunt inzetten op een manier die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast heb je 165,6 uur verlof op basis van een 36-urige werkweek. Verder kan je gebruik maken van een ziektekostenverzekering met collectieve korting in de aanvullende verzekering bij IZA, Menzis en CZ.

Contact
Tijn Luttik
Referentienummer
JN-052023-6061284

Vacature samenvatting

Sector
Finance & Accounting
Sub Sector
Controlling
Industrie
Public Sector
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Permanent
Consultant
Tijn Luttik
Vacature referentie
JN-052023-6061284
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride