Teammanager Planning (Amersfoort / 45K-60K)

Amersfoort Vast dienstverband €45.000 - €60.000 per jaar

Bijgewerkt 01/07/2024

 • Ben jij op zoek naar een leidinggevende en dynamische functie?
 • Sta je voor jouw team en ben jij een kei in het plannen en organiseren?

Over onze klant

Onze klant is een publieke dienstverlener die werkt voor 23 gemeenten verdeeld over drie regio's (IJssel-Vecht, Achterhoek en Eemland). Zij houden zich bezig met het inzamelen van afval & grondstoffen en het beheer van de buitenruimte. Dit proberen ze zo effectief en efficiënt mogelijk te doen, met als doel: een mooie, schone en veilige leefomgeving, nu en in de toekomst.

Functieomschrijving

In deze rol van Teammanager Planning geef je leiding aan een team van ongeveer 20 medewerkers van de afdelingen Natransport, Op & Overslag en het Milieubrengstation. Je bent een betrokken teammanager en je staat goed in verbinding met je teamleden. Regelmatig wordt er werkoverleg gehouden en neem je het team goed mee in de relevante ontwikkelingen bij onze klant. Gesprekken worden regelmatig gevoerd over ontwikkeling, ambitie en functioneren.

Jij bent als Teammanager Planning ook verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing. Je draagt zorg voor het optimaal inzetten van personeel en materieel van jouw team. Hierbij organiseer je de complete (dagelijkse) operatie van jouw team en alles wat daarbij komt kijken. Klant- en servicegerichtheid staan daarom hoog op de agenda en je durft besluiten te nemen.

Je staat voor een vooruitstrevende veiligheidscultuur en je bewaakt deze. Ook ben je continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van processen. Waar nodig neem je deel aan (verbeter)projecten. Je houdt controle op de activiteiten door het uitvoeren van dag-, week-, en maandcontroles en monitort hierbij de afwijkingen ten opzichte van de begrote uren op wekelijkse basis.

Profiel

Jij staat stevig in je schoenen, neemt initiatief en bent resultaatgericht. Ook krijg je energie van leidinggeven en werk je graag aan het dagelijks doorvoeren van verbeteringen.

Verder heb je:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van en minimaal 5 jaar ervaring met het aansturen van operationele activiteiten als leidinggevende;
 • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden en je bent een echte verbinder;
 • Goede computervaardigheden;
 • Een groot veiligheidsbewustzijn;
 • Een bhv-diploma, of bent bereid deze te behalen;
 • Vaardigheden om goed te kunnen plannen, organiseren en anticiperen.

Aanbod

Een veelzijdige functie waarin jij jezelf zowel inhoudelijk als op het terrein van leidinggeven verder kunt ontwikkelen. Ook krijg je veel verantwoordelijkheid.

Daarnaast bieden we jou:

 • Salaris conform schaal I van CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving (tussen €3.250,- en €4.877,- op basis van 40 uur per week afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Bovenop je maandsalaris 13,44% extra aan persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget;
 • Een dynamische werkomgeving;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
Contact
Erik de Vries
Referentienummer
JN-052024-6416970

Vacature samenvatting

Sector
Supply Chain
Sub Sector
Transport Management
Industrie
Transport & Distribution
Vacatures per locatie
Amersfoort
Contract Type
Permanent
Consultant
Erik de Vries
Vacature referentie
JN-052024-6416970