Teamleider logistiek

Nieuwegein Vast dienstverband €2.500 - €3.500 per maand (€30.000 - €42.000 per jaar)

Toegevoegd 12/04/2023

  • Dynamische en groeiende organisatie
  • Innovatieve en professionele werkomgeving

Over onze klant

De organisatie opereert binnen de FMCG-sector (Fast Moving Consumer Goods), waar ze zich specialiseren in de productie van heerlijke koekjes. Met meer dan 130 jaar aan ervaring zijn deze koekjes nu verkrijgbaar in meer dan 35 landen. De organisatie heeft geïnvesteerd in moderne productielijnen en hecht ook veel waarde aan de ontwikkeling van hun medewerkers. Wat het bedrijf uniek maakt, is de combinatie van geavanceerde machines en de informele cultuur van een familiebedrijf.

Als een snelgroeiend bedrijf werken teams nauw samen om het productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als Teamleider logistiek ben je verantwoordelijk voor een team van ongeveer 7 logistieke medewerkers tijdens een shift. Je belangrijkste taak is het aansturen en beheren van het proces. Je maakt deel uit van een team van 4 teamleiders en werkt in twee ploegendiensten, met een werkweek van 36 uur. De ochtenddienst loopt van 06:00 tot 14:30 uur en de middag/avonddienst van 14:30 tot 23:00 uur. Er wordt ook in het weekend gewerkt.

Functieomschrijving

Als Teamleider Logistiek ben jij verantwoordelijk voor het coachen, begeleiden en aansturen van een team van 7 logistieke medewerkers in het magazijn. Jouw focus ligt op het bewaken van het proces, vanaf het moment dat de grondstoffen binnenkomen tot de verpakte koekjes de deur uitgaan en naar verschillende supermarkten worden verzonden.

Je stelt de dagelijkse planning op en verdeelt en plant alle binnenkomende orders in, zodat de juiste medewerkers optimaal worden ingezet. Je werkt nauw samen met andere interne afdelingen om de afstemming van de verschillende deelprocessen te waarborgen.

Als procesbewaker signaleer je verbeteringen in de procesuitvoering en doe je verbetervoorstellen. Je voert zelf testen uit om de effectiviteit van de voorgestelde verbeteringen te beoordelen.

Profiel

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring. Het liefst als teamleider binnen een logistieke/productie omgeving
  • Ervaring met het maken van planningen
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent zelfstandig en bent in staat creatief mee te denken aan procesoptimalisatie
  • Je bent voor minimaal 32 uur in de week beschikbaar
  • Je staat open voor ploegendiensten

Aanbod

Deze internationale organisatie houdt zich elke dag bezig met het verbeteren van het productieproces. Je komt te werken met mensen die veel ambitie hebben in een hoog geautomatiseerde omgeving. Door interne scholing of volgen van opleidingen is het mogelijk om persoonlijke en professionele groei door te maken. Voor deze rol ligt de salarisindicatie tussen de €2.500, - €3500, op basis van een 36-urige werkweek op basis van je ervaring en kwalificaties.

Contact
Jason Juch
Referentienummer
JN-042023-6012628

Vacature samenvatting

Sector
Logistiek
Sub Sector
Logistics Coordinator
Industrie
FMCG (Fast Moving Consumer Goods)
Vacatures per locatie
Nieuwegein
Contract Type
Permanent
Consultant
Jason Juch
Vacature referentie
JN-042023-6012628