Supply Planner (40-50K / Amersfoort / Dutch)

Amersfoort Vast dienstverband €3.000 - €4.000 per maand (€36.000 - €48.000 per jaar) Thuiswerken/hybride

Bijgewerkt 02/02/2024

 • Uitdagende baan in een zeer professioneel en ambitieuze omgeving
 • Werken voor grote merken binnen de fastfood branche

Over onze klant

Onze klant is een internationale dienstverlener gericht op het innoveren, optimaliseren en beheren van de supply chain van klanten. Zij bieden onder andere diensten aan op het gebied van opslag, transport, planning en recycling. Daarnaast zijn ze ook bedreven in het versnellen van de fysieke supply chain processen door oplossingen aan te bieden op het gebied van data en analytics. In Nederland verzorgen ze vanuit hun twee distributiecentra (in Amersfoort en Barendrecht) de gehele logistieke keten voor klanten als McDonald's, KFC, Tacobell, Vapiano en Papa John's.

Functieomschrijving

Je bent vanuit de afdeling Supply Chain verantwoordelijk voor de servicegraad van een van hun klanten: McDonald's. Je draagt zorg voor juiste masterdata, forecasts, een juiste voorraadbeschikbaarheid door het plaatsen van orders bij leveranciers aan de hand van forecast en afzetprognoses en je bewaakt het bestelproces van de bestelling bij leverancier tot aan levering bij de klant. Je doet controles, stuurt bij waar nodig en signaleert knelpunten in de gehele Supply Chain. Veiligheidsvoorraden, levertijden en MOQ's zijn voor jou geen getallen maar vertellen een verhaal. Naast deze specialistische en inhoudelijke rol, speelt de relatie in de gehele keten, van leverancier tot klant en interne stakeholders, een cruciale rol. Je bouwt en onderhoudt intensieve contacten om gezamenlijk het optimale resultaat voor hun klant te behalen. Je zoekt kansen, definieert je eigen verbeterprojecten die je ook tot een succesvol einde brengt en haalt energie uit het (ad hoc) oplossen van uitdagingen.

Profiel

Onze klant zoekt een servicegerichte team-player. Je bent zelfstandig, nauwkeurig, analytisch en je wilt jezelf graag ontwikkelen. Je hebt oog voor kwaliteit en kosten en krijgt energie van het (ad-hoc) oplossen van uitdagingen. Je signaleert kansen en initieert verbeteringstrajecten. Je bent flexibel, oplossingsgericht, communicatief vaardig (Nederlands en Engels) en werkt systematisch. Daarnaast

 • Beschik je over een afgeronde HBO opleiding (bijv. op gebied van Supply Chain Management, Logistiek of Bedrijfskunde)
 • Heb je enige relevante werkervaring, ervaring in Foodlogistiek/geconditioneerde levensmiddelen (dit is een pré)
 • Heb je sterke affiniteit met dataverwerking en analyse met behulp van geautomatiseerde systemen.Aanbod

Als DC Supply Chain Planner maak je deel uit van een leuk team (3 DC Supply Chain Planners, 2 Promotions collega's en een Teamlead). Er heerst een collegiale en informele werksfeer, waarbinnen je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard horen daar ook goede arbeidsvoorwaarden bij, waaronder een passend salaris (afhankelijk van ervaring) en een jaarlijkse bonus. Eigen initiatief, enthousiasme en ondernemerschap wordt erg gewaardeerd en verwacht.

Hieronder nog in een overzicht:

 • Goed salaris
 • Dynamische organisatie
 • Uitdagende functie
 • Pensioen
 • Jaarlijkse bonusregeling (max. € 1.600,- per jaar)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer (max. € 300,- per maand)
 • Thuiswerkvergoeding van € 3,- per thuiswerkdag
Contact
Erik de Vries
Referentienummer
JN-012024-6293547

Vacature samenvatting

Sector
Procurement & Supply Chain
Sub Sector
Supply Chain Planner
Industrie
FMCG (Fast Moving Consumer Goods)
Vacatures per locatie
Amersfoort
Contract Type
Permanent
Consultant
Erik de Vries
Vacature referentie
JN-012024-6293547
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride