Supply Chain Planner

Rotterdam Vast dienstverband Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 16/05/2023

  • Uitdagende functie als Junior Supply Chain Planner
  • Een combinatie van operationele en analytische werkzaaheden

Over onze klant

Als Junior Supply Chain Planner maak je deel uit van het team dat de Supply Chain Planners ondersteunt bij het plannen en beheren van de binnenvaartvloot. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het beheren van de voorraden op de olie terminals in de Benelux. Om de beste resultaten te behalen in de hele supply chain werk je nauw samen met collega's.

Functieomschrijving

Je neemt deel aan het automatiseringsprojectteam, dat zich richt op het verder uitbreiden van het gebruik, de ontwikkeling en integratie van het zelfgebouwde besturingssysteem. Hierbij controleer je de gegevensinvoer van de schippers in het besturingssysteem op nauwkeurigheid, rapporteer je de KPI's van de schippers aan je teamleider en rederijen, en meld je incidenten/wijzigingsverzoeken op het systeem aan de softwareontwikkelaar.

Verder ondersteun je bij het coördineren van het optimale gebruik van de schepen, waarbij je de planning van de schepen afstemt op ons netwerk om de bevoorradingszekerheid te garanderen in combinatie met de beste financiële beslissing voor het vrachtboek. Hierbij los je onder- en overcapaciteit van de tijdbevrachtingen op en handel je volgens contractuele verplichtingen en voorwaarden.

Je hebt een hoge betrokkenheid bij automatiserings- en optimalisatie projecten en -systemen en reageert op de voortdurend veranderende marktomstandigheden. Hierbij stel je de juiste prioriteiten om de beste resultaten te behalen voor de gehele supply chain.

Profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of gelijkwaardige praktische ervaring en ten minste 2 jaar professionele ervaring in een logistieke/planningsfunctie, bij voorkeur in de olie-industrie.
  • Productkennis in de petrochemische industrie wordt beschouwd als een pluspunt.
  • Je hebt uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden (zowel gesproken als geschreven), en Duits is een pluspunt.
  • Ervaring met en kennis van de oliemarkt en biobrandstoffen wordt beschouwd als een groot voordeel.
  • Je bent stressbestendig en een echte aanpakker
  • Consignatiedienst (ongeveer 1x per 3 weken: ma - zo 24/7 vanuit huis) over het algemeen telefonisch vragen beantwoorden van verschillende partijen.Aanbod

* Een uitdagende functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen een dynamische organisatie.

* Een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

* Een flexibele en digitale werkomgeving, gebaseerd op vertrouwen en samenwerking.

* Een gezellig en ondersteunend team dat regelmatig sociale evenementen organiseert.

Contact
Sterre van Dijk
Referentienummer
JN-052023-6052091

Vacature samenvatting

Sector
Supply Chain
Sub Sector
Logistics Management
Industrie
Transport & Distribution
Vacatures per locatie
Rotterdam
Contract Type
Permanent
Consultant
Sterre van Dijk
Vacature referentie
JN-052023-6052091
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride