Supply Chain Planner (Amersfoort / 40K-50K)

Amersfoort Permanent €40.000 - €50.000 per year Work from home

Added 06/03/2024

 • Uitdagende baan in een zeer professioneel en ambitieuze omgeving
 • Werken voor grote merken binnen de fastfood branche

About Our Client

Onze klant is een internationale dienstverlener gericht op het innoveren, optimaliseren en beheren van de supply chain van klanten. Zij bieden onder andere diensten aan op het gebied van opslag, transport, planning en recycling. Daarnaast zijn ze ook bedreven in het versnellen van de fysieke supply chain processen door oplossingen aan te bieden op het gebied van data en analytics. In Nederland verzorgen ze vanuit hun twee distributiecentra (in Amersfoort en Barendrecht) de gehele logistieke keten voor klanten als McDonald's, KFC, Tacobell, Vapiano en Papa John's.

Job Description

In deze rol ben je vanuit de afdeling Supply Chain verantwoordelijk voor het coördineren van alle processen omtrent promoties bij hun grootste. Bij promoties kan je bijvoorbeeld denken aan een speciaal product burger die een beperkte periode beschikbaar is. Wekelijks voer je een risico-analyse uit en zorg je ervoor dat alle stappen omtrent deze promoties zo efficiënt mogelijk verlopen, vanaf de voorbereiding totdat de eventuele leftover is afgeboekt.

 • Je analyseert een promotieforecast op korte en lange termijn in samenwerking met de demand planners;
 • Je berekent producties van specifieke ingrediënten en stemt deze af met leveranciers;
 • Tijdens je wekelijkse risico-analyse monitor je de voorraden van promotiegerelateerde producten en neemt actie waar nodig;
 • Je zorgt tijdens de looptijd van een promotie voor een minimale leftover en geen Out Of Stock en coördineert de bijbehorende afhandeling.
 • Je verzamelt informatie omtrent promoties en deelt deze intern;
 • Je bent het centrale aanspreekpunt voor promotiegerelateerde onderwerpen.

The Successful Applicant

Je bent zelfstandig, nauwkeurig, analytisch, accuraat en organisatiebewust. Je hebt oog voor kwaliteit en kosten en krijgt energie van plannen & organiseren en het onderhouden van relaties. Je bent flexibel, nieuwsgierig/leergierig, oplossingsgericht, communicatief vaardig (Nederlands en Engels) en werkt systematisch. Daarnaast

* Beschik je over een afgeronde HBO of WO opleiding (bijv. op gebied van Supply Chain Management, Logistiek of Bedrijfskunde is een pré)
* Heb je relevante werkervaring, bijvoorbeeld in een procurement-rol
* Kan je goed verbanden leggen en leer je graag wat de behoeften van andere partijen zijn
* Heb je sterke affiniteit met dataverwerking en analyse met behulp van geautomatiseerde systemen en Microsoft Office (m.n. Teams en Excel)

What's on Offer

Als Supply Chain Planner maak je deel uit van een leuk team (3 DC Supply Chain Planners, 2 Promotions collega's en een Teamlead). Er heerst een collegiale en informele werksfeer, waarbinnen je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard horen daar ook goede arbeidsvoorwaarden bij, waaronder een passend salaris (afhankelijk van ervaring) en een jaarlijkse bonus. Eigen initiatief, enthousiasme en ondernemerschap wordt erg gewaardeerd en verwacht.

Hieronder nog in een overzicht:

 • Goed salaris
 • Dynamische organisatie
 • Uitdagende functie
 • Pensioen
 • Jaarlijkse bonusregeling (max. € 1.600,- per jaar)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer (max. € 300,- per maand)
 • Thuiswerkvergoeding van € 3,- per thuiswerkdag
Contact
Erik de Vries
Quote job ref
JN-032024-6357261

Job summary

Sector
Procurement & Supply Chain
Sub Sector
Supply Chain Planner
Industry
FMCG (Fast Moving Consumer Goods)
Jobs by location
Amersfoort
Contract Type
Permanent
Consultant
Erik de Vries
Job Reference
JN-032024-6357261
Remote or office
Work from home