Supply Chain Planner ( 32K-52K / FMCG)

Veenendaal Permanent €32.000 - €51.000 per year Work from home

Updated on 05/04/2024

 • Werken voor een grote speler in de FMCG
 • In deze functie heb jij de touwtjes in handen!

About Our Client

De opdrachtgever is een expert op het gebied van noten en zaden. We streven ernaar het meest moderne bedrijf in deze branche te zijn. Onze klanten, verdeeld over speciaalzaken, marktkramen, foodservice/retail en internationale handel, ontvangen hoogwaardige producten die niet in onze achtertuin groeien, maar vanuit tropische gebieden, zoals Zuid-Amerika, naar Nederland worden verscheept. Het planningsproces is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Als Supply Chain Planner ben jij de sleutel tot dit proces.

Job Description

Als Supply Chain Planner bewaar je moeiteloos het overzicht over snel veranderende werkzaamheden. Onvoorspelbaar weer zorgt vaak voor wisselende oogsten, wat vraagt om een nauwkeurige aansluiting van de forecast op de daadwerkelijke planning. Je houdt gedetailleerd input bij van andere afdelingen en resultaten in slim4.

Om alles volgens planning te laten verlopen, volg je orders op en schakel je in de planning wanneer nodig. Je bepaalt de haalbaarheid van een forecast en stelt waar nodig de prioriteit bij, bijvoorbeeld bij voorraadtekorten of -overschotten. Met jouw analytisch vermogen draag je bij aan het opstellen van scenario analyses en rapporteer je over de stand van zaken. Tijdens de planningsprocessen signaleer je knelpunten en draag je bij aan oplossingen. Je inbreng bij procesoptimalisatie wordt zeer gewaardeerd.

Wat zien we graag terug

We verwachten van jou gestructureerd te werken met een analytische en kritische blik. Je bent communicatief vaardig, weet knelpunten snel aan te kaarten en op te lossen, en je bruist van energie.

The Successful Applicant

 • MBO+/HBO denk en werk niveau het liefs al wat ervaring in de logistiek/supply chain.
 • 1 tot 3jaar ervaring in supply chain processen
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
 • Ervaring met ERP-systemen, bij voorkeur Dynamics
 • Ervaring met forecasting, bij voorkeur Slim4
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week

What's on Offer

Bij de organisatie is dé plek waar noten- en zadenexpertise samenkomen. We bedienen verschillende klantcategorieën, en op de planningsafdeling werk je nauw samen met twee andere Supply Chain Planners. Jullie zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor zowel voorverpakte noten als bulkverpakkingen. Bij de opdrachtgever worden flexibele werktijden gehanteerd en personeelsactiviteiten georganisserd zoals een zomer-BBQ.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze veelzijdige functie bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een salaris passend bij jouw werkervaring en achtergrond
 • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)
 • Vakantiegeld
 • Flexibele werktijden
 • Personeelsactiviteiten
Contact
Frank Terwiel
Quote job ref
JN-112023-6246896

Job summary

Sector
Procurement & Supply Chain
Sub Sector
Inventory Planner
Industry
FMCG (Fast Moving Consumer Goods)
Jobs by location
Veenendaal
Contract Type
Permanent
Consultant
Frank Terwiel
Job Reference
JN-112023-6246896
Remote or office
Work from home