Supply chain medewerker

De Bilt Vast dienstverband €2.000 - €3.000 per maand (€24.000 - €36.000 per jaar)

Toegevoegd 11/04/2023

  • werken in een productie omgeving!
  • werken voor een groot familie bedrijf

Over onze klant

de opdrachtgever is een Nederlands voedingsmiddelenbedrijf, en is door de jaren inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende producent van sauzen, dressings en vetten. de opdrachgever staat bekend om haar hoge kwaliteit en innovatieve producten. Zo heeft het bedrijf een groot assortiment aan producten en hebben wij allemaal wel is hun producten in ons handen gehad in de supermarkt. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Het bedrijf is al jaren bezig met het verminderen van haar ecologische voetafdruk door te investeren in duurzame verpakkingen en het verminderen van afval. Zo zijn al hun prodcuten tegenwoordig verpakt in flessen van 50% gerecycled plastic en zijn de verpakkingen volledig recyclebaar.

de opdrachtgever is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler, met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft een sterke positie op de Europese markt en levert haar producten aan retail- en foodserviceklanten in meer dan 100 landen wereldwijd.

Functieomschrijving

Als medewerker supply chain ben je verantwoordelijk voor het plannen van vervoersopdrachten en het communiceren met onze logistieke dienstverleners. Je zorgt ervoor dat de juiste producten op het juiste moment op de juiste plaats zijn en stemt dit af met de betrokken partijen.

Daarnaast beheer je de emballage en registreer je dit nauwkeurig. Je plant ook VAS (Value Added Services) activiteiten bij onze logistiek dienstverlener en controleert de facturen van deze dienstverlener. Hierbij houd je rekening met de gemaakte afspraken en streef je naar een zo efficiënt mogelijke samenwerking.

Je levert ook management rapportages aan, waarin je de logistieke prestaties van de organisatie analyseert en hierop stuurt. Door jouw inzicht en expertise draag je bij aan het optimaliseren van de logistieke processen en het behalen van de gestelde doelstellingen.

Kortom, als medewerker supply chain ben je een belangrijke schakel in het logistieke proces van de organisatie en zorg je ervoor dat alle producten op tijd en op de juiste plek zijn.

Profiel

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Logistiek of vergelijkbaar.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een productieomgeving.
  • Goede communicatieve vaardigheden en een probleemoplossend vermogen.
  • Ervaring met het werken met ERP-systemen en Microsoft Excel.
  • Analytisch en cijfermatig sterk onderlegd.

Aanbod

Een familiebedrijf met een aangename werksfeer; Een gezellig team van 10 personen, waarbij jouw afdeling bestaat uit 3 personen;

- Een functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden, inclusief een opleidingsbudget van € 1.500,- per jaar;

- Een salaris dat begint bij € 2.500,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding;

- Daarnaast profiteer je van een 13e maand, een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer en een winstdeling;

Contact
Frank Terwiel
Referentienummer
JN-042023-6011721

Vacature samenvatting

Sector
Procurement & Supply Chain
Sub Sector
Voorraadplanner
Industrie
FMCG (Fast Moving Consumer Goods)
Vacatures per locatie
De Bilt
Contract Type
Permanent
Consultant
Frank Terwiel
Vacature referentie
JN-042023-6011721