(Sr.) Recruitment Consultant - Page Personnel Rotterdam

Rotterdam Permanent Work from home

Updated on 21/02/2024

 • Top Employer 2023
 • Hybride werkomgeving

About Our Client

PageGroup is een wereldwijde marktleider op het gebied van interim en permanente recruitment consultancy. We staan bekend om de uitzonderlijke service die we bieden aan onze klanten en kandidaten, en de aantrekkelijke mogelijkheden binnen onze kantoren wereldwijd. We hebben 4 core labels, meer dan 9.000 collega's wereldwijd en 20+ gespecialiseerde recruitment teams in meer dan 35 landen. In Nederland werken we ongeveer met 250 collega's vanuit 4 verschillende kantoren. Werken bij PageGroup betekent kansen creëren en grijpen, doelen bereiken en samen successen groots vieren!

Voor ons Page Personnel Rotterdam kantoor zijn we op zoek naar gemotiveerde commerciële Consultants. De teams in Rotterdam adviseren kleine tot grote gerenommeerde bedrijven, gespecialiseerd in permanente en tijdelijke (tot vaste) bemiddeling van junior en operationeel personeel tot eerstelijns management in de disciplines: Finance & Accounting, Sales & Marketing, Business Support & HR, Supply Chain & Procurement, Logistiek en Engineering & Manufacturing. Je werkt vanuit een A-locatie midden in het centrum met uitstekende bereikbaarheid. Een levendig kantoor met nationaliteiten van over de hele wereld, in staat om nieuwe records te bereiken door elke dag het beste van zichzelf te geven!

Job Description

Als (Sr.) Recruitment Consultant heb je de mogelijkheid om een win-win situatie te creëren voor iedereen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces en je hebt daardoor een uitdagend en breed takenpakket. Je wordt specialist in een van de disciplines waardoor je jouw klanten de beste inzichten en het grootste bereik kunt geven tijdens het wervingsproces. Je combineert commerciële business development met gerichte, persoonlijke dienstverlening aan de klanten en kandidaten waarmee je omzet genereert via effectieve relaties. Je behaalt succes mede door het tonen van sterke communicatie, toewijding, een zelf startend vermogen en goede commerciële vaardigheden.

 • Voor bedrijven, ben jij de sleutel tot succes - door hen te helpen het optimale team op te bouwen;
 • Voor kandidaten, ben jij de carrière booster - je beïnvloedt levens op de lange termijn;
 • Voor ons, zijn onze mensen het kloppende hart van de organisatie - we hechten waarde aan jouw welzijn en werkethiek;
 • Voor jouzelf, bouw je waardevolle ervaring en vaardigheden op - met carrière groei en behoud van een gezonde privé-werk balans.

The Successful Applicant

 • Een bachelor of master diploma;
 • Commercieel gedreven en duidelijke motivatie voor de recruitment consultancy industrie;
 • Ervaring in een zakelijke omgeving en achtergrond in Sales kan een essentieel voordeel zijn, om de behoeften van klanten te begrijpen en te beantwoorden;
 • Jouw ondernemersgeest zet je ertoe aan jouw netwerk voortdurend uit te breiden en lange termijn relaties op te bouwen;
 • Je besteed tijd aan het begrijpen van bedrijfsstrategieën, structuren, cultuur, en bedrijfsmodellen om het vertrouwen van je klant te winnen;
 • Je bent een voorstander voor gelijkwaardigheid en zorgt dat je kansen gelijkwaardig promoot onder kandidaten;
 • Je werkt goed in teamverband en geniet van samenwerking met anderen - net als samen successen vieren.

What's on Offer

 • Een hybride werkomgeving
 • Een compleet pakket met onbeperkte bonus, incentives, corporate benefits samen met een sterk flexibility & well-being programma
 • Profiteer van transparante promotie criteria en een duidelijk carrière pad op verschillende ervaringsniveaus - jouw loopbaanontwikkeling is aan jou!
 • (Inter)nationale onboarding en training programma's gedurende jouw carrière, aangepast naar jouw ervaring en functieSamenwerking is een groot onderdeel van ons dagelijks leven - open, respectvolle, transparante communicatie tussen alle lagen, functies, culturen, geslachten en generaties. We creëren een werkomgeving waar iedereen zich welkom en gezien voelt. PageGroup heeft vele onderscheidingen ontvangen als Top Employer en blijft interne programma's ontwikkelen waarin diversiteit, gelijkheid en inclusie een topprioriteit zijn.

Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer nu en laten we ontdekken of jij onderdeel wordt van PageGroup!

Contact
Lizzy van der Meer
Quote job ref
JN-092023-6171309

Job summary

Sector
Sales
Sub Sector
Recruitment Consultant - PageGroup
Industry
Business Services
Jobs by location
Rotterdam
Contract Type
Permanent
Consultant
Lizzy van der Meer
Job Reference
JN-092023-6171309
Remote or office
Work from home