Service Coordinator | Bunnik | Telecom

Bunnik Vast dienstverband €2.500 - €3.000 per maand (€30.000 - €36.000 per jaar) Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 14/02/2024

 • Werken voor een van de snelst groeiende organisaties in Nederland
 • Veelzijdige functie waarbij klantcontact centraal staat

Over onze klant

Jouw nieuwe werkgever is een van de snelst groeiende organisaties van Nederland. Dit komt door de snelgroeiende vraag naar stabiel en sneller internet waardoor verbinden moeten worden gemaakt in het digitale netwerk.

Een paar jaar geleden bestond het team uit 10 personen maar de teller staat tegenwoordig op 90+ collega's tussen de 20 en 50 jaar oud. Hierdoor hangt er een start-up sfeer waarbij nog niet alle processen vast liggen en je mee kan denken aan de toekomst van de organisatie. Ondanks de groei eten collega's tijdens de lunch samen aan de grote eettafels in de kantine en heerst er een gezellige huiselijke sfeer.

Het kantoor is recentelijk gerenoveerd en werkplekken zijn van alle mogelijke gemakken voorzien. Ondanks de mogelijkheid om zo nu en dan thuis te werken komen de collega's graag naar kantoor gezien de fijne werkomgeving. Collega's zoeken elkaar namelijk graag op om samen te werken, een te overleggen of een kop koffie te drinken.

Parkeren kan bij het kantoor maar de trein en bus stoppen ook in de buurt van het kantoor waardoor Utrecht, Odijk, Zeist, Driebergen en Veenendaal goed bereikbaar zijn.

Functieomschrijving

Als Service Coördinator ben je een van de belangrijkste schakels binnen de organisatie. Jij bent namelijk het aanspreekpunt voor huiseigenaren, woningcorporaties en vereniging van eigenaren wanneer het gaat om vraagstukken, projectontwikkelingen en eventuele schademeldingen.

Door jou groeiende kennis weet je service standaarden zoals kwaliteit en snelheid van antwoorden te bewaken. Jij komt 's ochtend op kantoor en pakt een kop koffie en bespreekt met collega's de dag zodat je weet wat er binnen de afdeling speelt. Je werkt binnen een team zelfstandig aan projecten maar weet ook de juiste collega's en afdelingen communicatie, backoffice, hoogbouw en management te benaderen voor nader overleg.

Profiel

Als Service Coördinator heb je minimaal 1-2 jaar werkervaring opgedaan in een service verlenende kantoorfunctie met veel klantcontact. Dit kan bijvoorbeeld zijn als Customer Service Medewerker, Recruiter, Commercieel Medewerker, Werkbegeleider of Planner. Deze ervaring is idealiter opgedaan bij een telecomorganisatie of een woningcorporatie. Interesses die goed van pas zouden komen zijn IT, digitale toekomst, woningbouw of programmeren maar ook zonder een technologische knobbel kan je het ver schoppen in deze rol.

Voor een goede uitvoering heb je een service verlenende instelling, ben je communicatief sterk en weet je gesprekken op een positieve manier te beïnvloeden. Je bent nieuwsgierig en durft door te vragen wanneer je iets niet begrijpt en weet wat er nodig is om doelstellingen te behalen.

Idealiter bent je per direct 32-40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Na zo'n twee gesprekken waarbij je kennis maakt met je nieuwe collega's en managers zal er een aanbod volgen. Dit aanbod zal bestaan uit de volgende elementen:

 • Jaarsalaris inclusief vakantiegeld tussen de 27.600- 38.880;
 • Vakantiegeld gelijk aan een maandsalaris;
 • Opleidingsbudget;
 • 25 vakantiedagen;
 • Premievrij pensioen;
 • Groeiende Nederlandse start-up als werkgever;
 • Hypermodern kantoor ingericht om thuis te voelen;
 • Regelmatig een borrel en jaarlijkse personeelsfeesten;
 • Een energiek team dat binnen de kortste keren familie is.
Contact
Alessandra De Windt
Referentienummer
JN-022024-6323246

Vacature samenvatting

Sector
Sales Administration
Sub Sector
Customer Service
Industrie
Technology & Telecoms
Vacatures per locatie
Bunnik
Contract Type
Permanent
Consultant
Alessandra De Windt
Vacature referentie
JN-022024-6323246
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride