Senior Commercieel Medewerker Binnendienst | Gadgets

Houten Vast dienstverband €3.000 - €4.000 per maand (€36.000 - €48.000)

Bijgewerkt 07/06/2022

  • Uitdagende functie waar kennis en commercie samen komen;
  • Leuke bekende klanten binnen een stabiele markt.

Over onze klant

De opdrachtgever is een van werelds grootste distributeurs in elektronica met meer dan 20.000 medewerkers, 300 locaties in ruim 80 verschillende landen. De kernwaarde van het bedrijf zijn ambitie, groei, succes en innovatie en heeft als doelstelling nr. 1 in de business te worden en te blijven. De elektronische markt is zeer divers, complex en dynamisch. In andere woorden, een zeer stimulerende, innovatieve en uitdagende sector om in te werken.

Het kantoor is gelegen op een goed bereikbare locatie tussen Utrecht-Houten-Nieuwegein. Daarbij stopt de bus ook nog eens voor de deur en mag je gratis bij kantoor parkeren.

Functieomschrijving

Als Inside Sales Representative ben je de commerciële gesprekspartner voor klanten en bouw je relaties voor de toekomst. In samenwerking met je accountmanager creëer je verkoopkansen en verhoog je de klanttevredenheid door het adviseren van de juiste oplossingen en het verlenen van een optimale service. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie over de klant en behoefte van de klant, het uitbrengen van offertes, de juiste afhandeling van offertes en orders en uiteraard het aftersalestraject. Naast het slim en efficiënt creëren van kansen voor klanten, onderhoud je ook actief contact met toeleveranciers en collega's binnen de diverse vestigingen in EMEA.
Naast het opbouwen van je eigen klantenkring geeft de opdrachtgever je uiteraard ook de ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen binnen de afdeling en verbetertrajecten uit te werken en te implementeren.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste commerciële aanpakker welke kansen ziet liggen en samen met ons verder wil bouwen aan de groei van onze organisatie. Bij voorkeur heb je een afgeronde hbo-opleiding richting sales of economie en heb je enige saleservaring. Je bent een teamplayer die zichzelf graag wil ontwikkelen, je werkt proactief, zelfstandig, accuraat en je hebt een sales- en servicegerichte instelling. Wij zoeken een persoon die flexibel, creatief en stressbestendig is. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en het is een pré als je affiniteit hebt met technologie.

Aanbod

Namens de werkgever bieden wij een zelfstandige en afwisselende functie binnen een groeiende interantionale onderneming. Doordat ze voortdurend streven naar vernieuwingen, zorgt dit continue voor nieuwe uitdagingen met
een afwisselend en breed takenpakket en voldoende ontplooiingsmogelijkheden. Wij bieden een goede salariëring, budget geregelde bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De sfeer op kantoor is informeel, open, direct en resultaatgericht.

Als jij de kandidaat bent die wij zoeken dan kunnen we je op basis van 40 uur bieden:

  • Een salaris tussen de €2.800 en €3.300;
  • Flinke bonusregeling;
  • 25 vakantiedagen;
  • 5 ATV-dagen rond feestdagen;
  • Zeer goed pensioenfonds;
  • Mogelijkheid om deels thuis te werken;
  • Vakantiegeld;
  • Veel training en persoonlijke ontwikkeling.
Contact
Thomas Jackson
Referentienummer
JN-022022-5270281

Vacature samenvatting

Sector
Sales Administration
Sub Sector
Sales
Industrie
Technology & Telecoms
Vacatures per locatie
Houten
Contract Type
Permanent
Consultant
Thomas Jackson
Vacature referentie
JN-022022-5270281