Sales Support Medewerker

Amstelveen Vast dienstverband Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 12/05/2023

 • Werken voor een snelgroeiend bedrijf
 • Uitstekende mogelijkheden om persoonlijk en professioneel te groeien

Over onze klant

Onze klant is momenteel op zoek naar een Sales Support Medewerker om het levendige verkoopteam van onze gewaardeerde klant te versterken. Het bedrijf, dat meer dan een eeuw geleden werd opgericht, is geboren uit een passie voor verpakken, inpakken en ondernemen. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de verpakkingsmarkt, gedreven door hun uitgebreide kennis en ervaring.

Je krijgt de kans om te werken in de gloednieuwe, moderne kantoren in zowel Amstelveen als Aalsmeer. Deze ruimtes bieden een heerlijke sfeer, compleet met gezellige plekjes voor koffiepauzes. Als je op zoek bent naar een functie binnen een snelgroeiend familiebedrijf waar persoonlijke en professionele groei wordt gestimuleerd, dan is deze functie perfect voor jou.

Sluit je aan bij het dynamische team van ambitieuze mensen en draag bij aan een bedrijf dat een revolutie ontketent in de verpakkingsindustrie en tegelijkertijd een positieve impact heeft op de wereld.

Functieomschrijving

Als Sales Support Medewerker ondersteun je het verkoopteam met zowel administratieve werkzaamheden als in alle verdere voorkomende commerciële activiteiten om zo samen met je Account Manager(s) de commerciële doelstellingen te halen. Je houdt je bezig met het invoeren en begeleiden van orders, opstellen van offertes en telefonische ondersteuning. Je bent de spin in het web, de link tussen klant, inkoop, supply chain en andere afdelingen; het aanspreekpunt binnen ons bedrijf ook voor de klachtafhandeling. Je zorgt voor een positieve klantbeleving vanaf het eerste contact.

Profiel

Natuurlijk letten ze op je werkervaring en de opleiding die je hebt gedaan. Maar, dit vinden we niet het belangrijkste! We letten vooral op wie jij bent. Jouw persoonlijkheid en karakter zijn doorslaggevend. Om in de functie Sales Support Medewerker succesvol te zijn, is het belangrijk dat je communicatief vaardig, accuraat, empathisch en oplossingsgericht bent. Humor en het vermogen om je met mensen te verbinden gaat je zeker helpen in deze functie!

Verder beschik je over:

 • Tenminste één jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Een MBO 4 diploma werk- en denkniveau.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Spreek je ook nog andere talen? Dan is dat mooi meegenomen!

Aanbod

Een dynamische omgeving met veel ruimte voor ontwikkeling. Het bedrijf ontwikkelt zich snel en jij bouwt hard mee aan de duurzame ambities van zijn organisatie. Er is veel ruimte voor eigen initiatief; dat wordt zelfs erg op prijs gesteld. Zij zijn een down-to-earth-organisatie die waarde toevoegt aan de producten van haar klanten.

Zij bieden je:

 • Gezellige en hardwerkende collega's;
 • Een salaris dat recht doet aan jouw ervaring en ambities;
 • 27 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een winstdelingsregeling, ook jij profiteert ervan als er goede resultaten worden behaald;
 • Een pensioenregeling;
 • Korting op het volledige assortiment;
 • Verschillende scholingsmogelijkheden via eigen academie;
 • Leuke activiteiten op locatie en diverse gezamenlijke evenementen met je collega's (en je gezin).
Contact
Gvantsa Purtseladze
Referentienummer
JN-042023-6027954

Vacature samenvatting

Sector
Sales Administration
Sub Sector
Sales
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Amstelveen
Contract Type
Permanent
Consultant
Gvantsa Purtseladze
Vacature referentie
JN-042023-6027954
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride