Sales Support | IT & Telecome | Utrecht | 32-40 uur

Utrecht Tijdelijk dienstverband €2.700 - €3.400 per maand (€32.400 - €40.800 per jaar) Thuiswerken/hybride

Bijgewerkt 16/02/2024

  • Innovatie en Impact
  • Persoonlijke Groei en Flexibiliteit

Over onze klant

Welkom aan de voorhoede van de IT- en telecomsector, waar dit bedrijf niet alleen meedoet maar de leiding neemt in de beweging naar een digitaal verbonden samenleving. Hun missie? Zorgen dat essentiële diensten, van ziekenhuizen en scholen tot overheidsinstellingen, standvastig blijven in een snel evoluerend digitaal landschap. Met hun vooruitstrevende connectiviteits- en cloudoplossingen zijn ze niet zomaar een deel van het digitale tijdperk; ze creëren het, met een unieke mix van innovatie, betrouwbaarheid en uitmuntendheid die hen onderscheidt.

Functieomschrijving

Bij dit bedrijf, als lid van het Sales Support team, duik je in een rol die net zo opwindend als cruciaal is. Jouw focus gaat verder dan de routine; je bent hier om vlekkeloze uitvoering te garanderen en een proactieve houding aan te nemen in projecten die de grenzen van het mogelijke verleggen. Elke dag navigeer je door diverse uitdagingen, je championt de klantenervaring en werkt nauw samen met de sales teams om nieuwe niveaus van prestatie te ontgrendelen. Het is een positie waar je inzicht, toewijding en het vermogen om behoeften te anticiperen niet alleen gewaardeerd worden; ze zijn essentieel. Maak je klaar voor een reis die niet alleen over je werk gaat; het gaat over uitblinken en genieten van de spanning van het bedrijf's dynamische tempo.

Profiel

Deze rol is op zoek naar iemand met een bruisende drive en een basis in de Sales afdeling, klaar om in de collaboratieve hartslag van ons team te duiken. Met 1-2 jaar ervaring in sales support of klantenservice, voeg je je bij gelijkgestemde professionals, bijdragend aan een gedeelde visie van uitmuntendheid en klanttevredenheid. Dit is geen solo reis; het is een gezamenlijke inspanning waar jouw vermogen om te multitasken, samen met een positieve houding tegenover klanten, zal schitteren. Jouw reis hier gaat over teamwork, waar jouw bijdragen essentieel zijn voor ons gezamenlijk succes, en je vermogen om behendig en gracieus door het saleslandschap te navigeren, maakt je onderscheidend.

Aanbod

  • Concurrerend Salaris: Verdien tussen de €2.700 en €3.400, als reflectie van jouw vaardigheden en impact.
  • 13e Maand Bonus: Een bonus om je toewijding het hele jaar door te belonen.
  • Flexibiliteit: Opties om vanuit huis te werken, om je professionele en persoonlijke leven naadloos in balans te brengen.
  • Genereus Verlof: 29 vakantiedagen per jaar, zodat je tijd hebt om te ontspannen en op te laden.
  • Vakantiegeld: Geniet jaarlijks van een extra 8% vakantiegeld, om je vrije tijd nog zoeter te maken.
  • Reiskostenvergoeding: Wij dekken je reiskosten, waardoor je woon-werkverkeer makkelijker en betaalbaarder wordt.
  • Flexibele Werkuren: Je kunt tussen de 32 en 40 uur per week werken, zodat je werk perfect aansluit bij je levensstijl.
Contact
Arta Rad
Referentienummer
JN-022024-6337383

Vacature samenvatting

Sector
Sales Support
Sub Sector
Sales support
Industrie
Technology & Telecoms
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Temporary
Consultant
Arta Rad
Vacature referentie
JN-022024-6337383
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride