Recruitment Consultant

Breda Permanent €2.200 - €3.200 per month (€26.400 - €38.400 per year)

Added 26/01/2024

  • Bemiddeling van mensen binnen de logistieke sector
  • De schakel tussen klant en kandidaat

About Our Client

Mijn klant is een partij die kandidaten bemiddeld bij haar klanten in de regio Breda. Samen met een team van jonge en gedreven collega's ga je op zoek naar de juiste kandidaten voor jouw klanten. Door het dagelijkse contact van zowel klanten als kandidaten bouw je een sterk netwerk op. De organisatie heeft drie kantoren (Rotterdam, Breda en Venlo). Vanuit het kantoor in Breda (dicht gelegen bij het centrum) wordt er naast hard werken ook vaak genoten van een borrel, verschillende activiteiten en een goede werksfeer op kantoor.

Job Description

Als Recruitment Consultant breng jij het contact tussen de klant en kandidaat bij elkaar. Je bouwt aan lage termijn relaties met klant, kandidaat maar ook werkgever. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot professional binnen de markt. Je leert om de wensen en behoeften van de kandidaat zo goed mogelijk in kaart te brengen om uiteindelijk de juiste werkgever te zoeken. Bij jouw klanten vraag je goed uit naar welk profiel zij zoeken en leg je uit wat jij kan doen voor de organisatie.

The Successful Applicant

Je bent een jong en enthousiaste kandidaat die goed kan werken binnen een hectische en directe omgeving. Je bent sociaal, gaat graag met mensen om en krijgt energie van het blij maken van mensen. Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in commerciële richting
  • Een ambitieus en energiek karakter;
  • De wil om nog veel te leren;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en een pro actieve instelling;
  • In een klein team kunnen werken.

What's on Offer

ZOals vermeld krijg je een uitgebreid leertraject binnen de functie. Het doel van je werkgever is om je op te leiden tot een professional binnen de markt en organisatie. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Samen met jouw leidinggevende (die ook direct collega is van je) zorg je ervoor dat jij jouw doelen behaald. Daarnaast wordt er ook een uitstekend arbeidvoorwaardelijk pakket geboden, zoals een goed salaris, pensioenregeling, vakantiedagen, fijne werkplek in het kantoor in Breda en gratis trainingen en cursussen.

Contact
Bob Janssen
Quote job ref
JN-012024-6310737

Job summary

Sector
Human Resources
Sub Sector
Recruitment Consultant
Industry
Business Services
Jobs by location
Breda
Contract Type
Permanent
Consultant
Bob Janssen
Job Reference
JN-012024-6310737