Receptionist(e)

Tilburg Temporary €2.500 - €3.000 per month (€30.000 - €36.000 per year)

Updated on 18/06/2024

  • Zoek jij een tijdelijke functie als receptionist(e)?
  • Reageer dan direct!

About Our Client

Onze opdrachtgever is een Nederlandse kliniek die zich richt op de behandeling van jongeren tussen de 13 en 27 jaar met complexe problemen (Education and Training). Deze problemen kunnen variëren van verslavingen en gedragsproblemen tot psychische aandoeningen.

Job Description

Als receptionist(e) ben jij het stralende visitekaartje van de kliniek, waar jongeren hard werken aan hun herstel. Met jouw warme en gastvrije benadering begroet en ontvang je jongeren, ouders, verzorgers, collega's en bezoekers op een prettige manier. Jij bent de eerste indruk, zowel telefonisch als face-to-face, en legt de basis voor het vertrouwen dat voor ons zo belangrijk is. Jij straalt altijd warmte en positiviteit uit, precies wat onze jongeren, hun families, collega's en andere bezoekers verdienen.

In deze rol is het jouw missie om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en van harte welkom is. Zelfs op de drukkere dagen behoud je jouw oog voor detail. Naast het hartelijk verwelkomen van bezoekers, regel je ook pasjes, leenauto's, laptops, en reserveer je vergaderruimtes. Je staat altijd klaar voor een praatje met collega's. Je bent een multi-tasker die moeiteloos schakelt tussen verschillende taken aan de balie, telefoon en administratie. Jouw natuurlijke vriendelijkheid en proactieve houding zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

The Successful Applicant

Wat wij verwachten van een receptionist(e):

Je streeft ernaar om alleen het allerbeste te bieden aan de jongeren, families, collega's en bezoekers. Als een warme, representatieve en sociale collega heb je enkele jaren ervaring in een dienstverlenende receptieomgeving. Iedereen kan bij jou terecht met vragen, en je haalt voldoening uit het daadwerkelijk helpen en ondersteunen van hen. Je hebt minimaal een mbo-werk- en denkniveau en bent goed bekend met het MS Office-pakket. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

What's on Offer

  • Visitekaartje van een mooie organisatie.
  • Tijdelijke opdracht van 5/6 maanden.
  • Marktconform salaris.
  • Werkzaam op een prachtige locatie in Tilburg.
Contact
Jesper Bal
Quote job ref
JN-062024-6453397

Job summary

Sector
Secretarial & Business Support
Sub Sector
Secretary
Industry
Not For Profit
Jobs by location
Tilburg
Contract Type
Temporary
Consultant
Jesper Bal
Job Reference
JN-062024-6453397