Projectmedewerker

Utrecht Vast dienstverband €2.000 - €3.200 per maand (€24.000 - €38.400)

Toegevoegd 23/06/2022

  • Gave baan met veel diversiteit
  • Gerenommeerde en dynamische organisatie

Over onze klant

Onze opdrachtgever is Internationaal marktleider in het leveren van allerlei oplossingen voor oa. de Gezondheidszorg. Ze hebben hun hoofdkantoor in Utrecht, waar meer dan 250 mensen werken. Het is een organisatie die continu met interessante en vooruitstrevende projecten bezig is, waar een goede en professionele sfeer hangt en waar je je gegarandeerd op je plek zal voelen. Je komt te werken in een team met meerdere Projectmedewerkers, en je gaat de verschillende projecten ondersteunen. Je kunt op korte termijn starten. In een gesprek vertellen we je alle details.

Functieomschrijving

Als Projectmedewerker ondersteun je de verschillende projecten van deze organisatie op allerlei manieren. Zo ben je bezig met documentatie, verwerk je (onderhouds)rapportages, zet je vervolgacties uit bij klanten en collega's, maak je offertes op, sta je klanten te woord, geef je prijsopgaves op, en specificeert verschillende kenmerken van offertes en facturen. Ook ben je betrokken bij het plannen van transporten en heb je veel contact met verschillende collega's en andere teams. Het is een veelzijdige rol!

Profiel

  • Je hebt een MBO of HBO opleiding afgerond
  • Je hebt een achtergrond in de Planning, Customer Service, Office Management, Logistiek administratief of Bedrijfsbureau
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week
  • Je kunt goed overweg met computers en met programma's zoals Excel
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht
  • Je werkt zelfstandig en bent servicegericht

Aanbod

Je komt te werken bij een mooi en groeiend bedrijf, waar volop kansen liggen. Daarnaast krijg je een prima salaris en kun je je tijden flexibel indelen. De uitjes zijn enorm gezellig en het team is divers en professioneel. Voldoe je aan bovenstaand profiel? Reageer dan!

Contact
Rinke Groot
Referentienummer
JN-062022-5654863

Vacature samenvatting

Sector
Secretarial & Business Support
Sub Sector
Project Administrator
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Permanent
Consultant
Rinke Groot
Vacature referentie
JN-062022-5654863