Projectleider product ontwikkeling

Gorinchem Permanent €2.500 - €4.300 per month (€30.000 - €51.600)

Updated on 06/05/2022

  • Productontwikkeling
  • Schakelen met marketing

About Our Client

Dit bedrijf is een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen. Deze zijn onder te verdelen naar de marktsegmenten: Installatie, Bouw, Infra en Special Products.

Job Description

Als projectleider zet je markt- en klantwensen om in technisch haalbare productoplossingen. Je houdt je bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en productiegereed maken van innovatieve producten. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van diverse ontwikkelingsprojecten in samenwerking met gereedschapsspecialisten, constructeurs en collega's van marketing, commercie, inkoop en productie.

The Successful Applicant

Dit bedrijf zoekt een man of vrouw, die de opleiding HTS-WTB met kunststoftechniek, Industrieel Product-ontwerpen (IPO) of een gelijkwaardige opleiding met succes heeft afgerond.

  • Je bent creatief en oplossingsgericht en beschikt over een klantgerichte instelling en goede contactuele eigenschappen.
  • Daarnaast beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en ben je in het bezit van een rijbewijs B.
  • Ervaring met Solidworks is een pré.

What's on Offer

Wij bieden een uitdagende, zelfstandige functie binnen een informeel, vooruitstrevend productiebedrijf met goede ontwikkelmogelijkheden.

Bij ons vind je een prettige werksfeer en een enthousiast team, waar collegialiteit en klantgerichtheid de sleutelwoorden zijn. Intern wordt voor een goede begeleiding en ondersteuning gezorgd. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ronduit goed. Naast een prima salaris hebben wij je het volgende te bieden: een vaste 13e maand én een variabele bonus, 25 vakantiedagen, 15 ATV-dagen, extra zorgkostenvergoeding, arbeidsongeschiktheidsverzekering, deelname aan onze pensioenregeling, interne en externe opleidingen en een studiekostenregeling.

Contact
Klaas Jonkman
Quote job ref
JN-012022-4569644

Job summary

Sector
Technicians & Engineering
Sub Sector
Engineering
Industry
Industrial / Manufacturing
Jobs by location
Gorinchem
Contract Type
Permanent
Consultant
Klaas Jonkman
Job Reference
JN-012022-4569644