Project Support Medewerker

Utrecht Vast dienstverband €2.500 - €3.200 per maand (€30.000 - €38.400 per jaar) Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 08/02/2024

  • Wil jij graag helpen de wereld te redden?
  • Voldoende ruimte voor talentontwikkeling; dus maak je dromen en ambities waar!

Over onze klant

Jouw nieuwe werkgever is opgericht in 1946 door twee gerenommeerde ingenieurs hier in Nederland. Ze opereren wereldwijd met een breed scala aan innovatieve projecten. Of het nu gaat om energietransitie, klimaatadaptatie, of circulaire economie, ze dragen bij aan grote uitdagingen door de juiste kennis te bundelen, en bij dit alles staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Binnen de consultancy-branche zijn ze zeker geen prijsvechter, maar werken ze juist graag mee aan de grootste en meest innovatieve projecten wereldwijd.

Het is een platte organisatie waar een open bedrijfscultuur heerst; zo staan de deuren altijd voor iedereen open. Niet alleen bieden ze ruimte voor initiatieven en verantwoordelijkheid nemen, ze moedigen dit juist aan!

In Nederland hebben ze een hoofdkantoor en drie ondersteunende kantoren. Het kantoor waar jij komt te werken, is gevestigd in hartje Utrecht en dus uitstekend te bereiken met de fiets of het OV. Op het kantoor in Utrecht zijn 200 werknemers actief, en het team waar jij onderdeel van zal uitmaken, bestaat uit vier enthousiaste dames. Deze groep is een leuke mix met leeftijden variërend van 21 tot 55 jaar oud, en hun voornaamste taak is het ondersteunen van diverse projectmanagers.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een servicegerichte en efficiënte Allround Support Medewerker voor ons groeiende team in Utrecht. In deze rol ligt de focus op het bieden van optimale ondersteuning aan onze ingenieurs en opdrachtgevers.
Je taken omvatten onder andere het uitvoeren van secretariële werkzaamheden, zoals het maken van afspraken en het beantwoorden van vragen.
Daarnaast draag je bij aan ons visitekaartje door het redigeren volgens onze huisstijl.
Je hebt ook de verantwoordelijkheid voor het beheer van document-registratie en relatiebeheer-systemen. Ten slotte ondersteun je projectleiders in diverse taken en bewaak je de voortgang van de projecten.

Profiel

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt over een mbo- of hbo-diploma in de richting van secretariële studies of een vergelijkbare opleiding.
Het is essentieel dat je zowel schriftelijk als mondeling een goede beheersing hebt van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
We verwachten een proactieve en flexibele werkhouding, en het is een vereiste dat je bekend bent met Microsoft 365 en Outlook.
Bij voorkeur ben je woonachtig in Utrecht of de directe omgeving.De ideale kandidaat heeft een secretariële of administratieve opleiding afrond op mbo- of hbo-niveau.
Je Nederlands en Engels is goed in zowel woord als geschrift, omdat je veel bezig zal zijn met documenten.
Omdat je verschillende projectleiders ondersteund in diverse projecten, verwachten we een proactieve en flexibele werkhouding.
Voor het aanpassen en controleren van documenten is kennis van Microsoft 365 een vereiste en ook kennis van Outlook is van belang voor het communiceren met je collega's.
Je komt graag met de fiets of het OV naar je werk en daarom is het een grote pré als je uit Utrecht of de directe omgeving daarvan komt.

Aanbod

  • Samenwerken met een dynamisch team van collega's vol energie;
  • ondersteuning bij het nemen van initiatieven en dragen van verantwoordelijkheid;
  • persoonlijke begeleiding;
  • een uitgebreid aanbod aan zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden;
  • een speciaal ontworpen trainingsprogramma voor nieuwkomers;
  • je maakt deel uit van het 'NeWBie'-netwerk, een informeel samenwerkingsverband voor medewerkers tot en met vijf jaar dienstverband;
  • diverse (in)formele evenementen, zoals jaarlijkse uitjes met het supportteam, het jaarfeest en de familiedag;
  • een bruto fulltime salaris van €2.500 - €3.200 gebaseerd op leeftijd, relevante werkervaring en opleidingsachtergrond.
Contact
Daan Van Mierlo
Referentienummer
JN-022024-6327833

Vacature samenvatting

Sector
Secretarial & Business Support
Sub Sector
Secretaresse
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Permanent
Consultant
Daan Van Mierlo
Vacature referentie
JN-022024-6327833
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride