Project Secretaresse

Utrecht Temporary €2.700 - €3.700 per year Work from home

Added 17/02/2024

  • Per direct beschikbaar!
  • Een prettige en uitdagende werkomgeving!

About Our Client

Ben jij een multitaskende duizendpoot met een passie voor organisatie? Dan hebben we een toffe plek voor je in ons team! We zoeken een gezellige projectsecretaresse die ons team van acht andere secretariële helden komt versterken. Samen vormen we een hechte club waar we elkaar altijd een handje helpen.

Job Description

Wat ga je doen? Nou, van alles!

Van het beheren van agenda's tot het regelen van vergaderingen, jij draait er je hand niet voor om. En als projectsecretaresse ondersteun je niet alleen de projectleider, maar zorg je er ook voor dat alle administratieve taken op rolletjes lopen. Denk aan het registreren van bijeenkomsten en het verwerken van offertes. En ja, zelfs het bijhouden van de projectmailbox hoort erbij.

The Successful Applicant

Wat verwachten we van jou? Dat je een teamplayer bent die ook zelfstandig kan knallen. Je bent flexibel, maar ook lekker vastberaden als dat nodig is. En natuurlijk ben je een kei in communiceren en heb je HBO-werk en denk niveau.

Tot slot is kennis van Office 365 een must! Als je ook nog eens snel nieuwe systemen oppikt, dan ben je helemaal onze held.

What's on Offer

  • Naast een superleuke baan waarin je een bijdrage levert aan het voortgezet onderwijs in Nederland, krijg je ook volop kansen om jezelf te ontwikkelen.
  • Reiskosten vergoeding
  • Hybride werken
Contact
Shany Monte
Quote job ref
JN-022024-6336301

Job summary

Sector
Secretarial & Business Support
Sub Sector
Secretary
Industry
Business Services
Jobs by location
Utrecht
Contract Type
Temporary
Consultant
Shany Monte
Job Reference
JN-022024-6336301
Remote or office
Work from home