Project Secretaresse

Utrecht Tijdelijk dienstverband €2.700 - €3.700 per jaar Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 17/02/2024

  • Per direct beschikbaar!
  • Een prettige en uitdagende werkomgeving!

Over onze klant

Ben jij een multitaskende duizendpoot met een passie voor organisatie? Dan hebben we een toffe plek voor je in ons team! We zoeken een gezellige projectsecretaresse die ons team van acht andere secretariële helden komt versterken. Samen vormen we een hechte club waar we elkaar altijd een handje helpen.

Functieomschrijving

Wat ga je doen? Nou, van alles!

Van het beheren van agenda's tot het regelen van vergaderingen, jij draait er je hand niet voor om. En als projectsecretaresse ondersteun je niet alleen de projectleider, maar zorg je er ook voor dat alle administratieve taken op rolletjes lopen. Denk aan het registreren van bijeenkomsten en het verwerken van offertes. En ja, zelfs het bijhouden van de projectmailbox hoort erbij.

Profiel

Wat verwachten we van jou? Dat je een teamplayer bent die ook zelfstandig kan knallen. Je bent flexibel, maar ook lekker vastberaden als dat nodig is. En natuurlijk ben je een kei in communiceren en heb je HBO-werk en denk niveau.

Tot slot is kennis van Office 365 een must! Als je ook nog eens snel nieuwe systemen oppikt, dan ben je helemaal onze held.

Aanbod

  • Naast een superleuke baan waarin je een bijdrage levert aan het voortgezet onderwijs in Nederland, krijg je ook volop kansen om jezelf te ontwikkelen.
  • Reiskosten vergoeding
  • Hybride werken
Contact
Shany Monte
Referentienummer
JN-022024-6336301

Vacature samenvatting

Sector
Secretarial & Business Support
Sub Sector
Secretaresse
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Temporary
Consultant
Shany Monte
Vacature referentie
JN-022024-6336301
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride