Productie Planner (Ede / 45K-55K / Multinational)

Ede Vast dienstverband €45.000 - €55.000 per jaar

Bijgewerkt 17/04/2024

 • Geniet jij van complexe processen en (internationale) contacten?
 • Ben jij sterk in organiseren en analyseren?

Over onze klant

Onze klant heeft productielocaties in Europa, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. Wereldwijd werken er meer dan 800 medewerkers. Het Europees hoofdkantoor is gevestigd in Ede en bestaat dit jaar reeds 100 jaar! De locatie in Ede is al meer dan 85 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van dunwandige gerolvormde metaalprofielen. De locatie in Ede beschikt over 16 productielijnen waarmee geproduceerd wordt voor diverse markten waaronder de automotive-, bouw-, licht-, en meubelindustrie, interieurbouw en klimaatbeheersing. Bij de organisatie in Ede werken ruim 90 gedreven en professionele collega's en kennen zij een informele bedrijfscultuur.

Functieomschrijving

Als Productieplanner draag je zorg voor een optimale werkorderstroom van 16 productielijnen inclusief bijbehorende logistiek, uitbesteding en transport. Je bent eindverantwoordelijk voor de planning. Je verwerkt forecasts, analyseert klantorders op haalbaarheid, start ze op en bewaakt de voortgang.

Deze rol is dicht bij de productie. Je werkt in deze rol nauw samen met iedereen die daarbij betrokken is zoals de teamleiders, de inkoper, de collega's van de customer service en de productiemanager. Afhankelijk van jouw ambitie en mogelijkheden kun je jezelf verder ontwikkelen en doorgroeien als persoon en als professional.

Profiel

Als Productieplanner ben je niet bang voor een uitdaging. Je kunt goed overzicht bewaren, je overziet situaties en processen in tijd, je ontdekt kansen en verbeteringen en herkent belangrijke informatie. Je bent gewend om binnen een dynamische omgeving te werken en krijgt hier energie van. Ook ben je klantgericht, oplossingsgericht en communicatief sterk. Daarnaast beschik je over:

 • HBO (+) werk- en denkniveau bij voorkeur richting logistiek of bedrijfskunde
 • Ervaring als planner in een productie omgeving;
 • Proactief, probleemoplossend, strategisch doortastend en stressbestendig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Naast een fijne, informele werksfeer en een hecht team bieden zij jou voldoende uitdaging binnen een volwassen organisatie die continu in ontwikkeling is. Zij geloven in de kracht van medewerkers en leggen daardoor veel eigenaarschap bij jou. Daar doen zij graag wat voor terug. Daarom bieden we jou:

 • Een salaris tussen € 3.400,- en €4.100,- bruto
 • Een goede pensioenregeling bij het PMT.
 • Reiskostenvergoeding bij een afstand van meer dan 10 km.
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Ook kun je gebruik maken van extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel waaronder het fietsplan en een sportschoolabonnement via Fiscfree.
Contact
Erik de Vries
Referentienummer
JN-032024-6366167

Vacature samenvatting

Sector
Procurement & Supply Chain
Sub Sector
Productieplanner
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Ede
Contract Type
Permanent
Consultant
Erik de Vries
Vacature referentie
JN-032024-6366167