Online Marketeer

Oosterhout Vast dienstverband €2.700 - €3.400 per maand (€32.400 - €40.800 per jaar) Thuiswerken/hybride

Bijgewerkt 20/03/2023

  • Dynamische organisatie
  • Creatieve en innovatieve functie

Over onze klant

De organisatie behoort tot een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in de fashion industrie. Vanuit het kantoor in Oosterhout wordt er hard gewerkt aan het aanbieden van fashion artikelen online over heel Europa. Met ruim 20.000 artikelen, de beste klantervaring en een gemotiveerd en enthousiast team wordt er hard gewerkt aan de verkoop van de artikelen. De organisatie heeft een groot groeipotentieel.

Functieomschrijving

Voor de functie als Online Marketeer ben ik op zoek naar een ambitieuze en leergierige medewerker die bereid is zelfstandig en verantwoord keuzes kan maken. Je zal terecht komen in een creatieve en vrije werkomgeving, waarbij je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van jouw taken. Deze taken bestaan voornamelijk uit:

  • Gesprekken met bestaande klanten.
  • Wensen van de klanten waar kunnen maken.
  • Data-analyses uitvoeren voor bestaande klanten.
  • Meedenken met strategische keuzes.
  • Websites optimaliseren.
  • Content creatie (denk aan; social media & offline campagnes)

Profiel

Ik ben op zoek naar een zelfstandige, creatieve en commercieel ingestelde kandidaat. Na jouw inwerkperiode ben je verantwoordelijke voor je eigen opdrachten voor klanten. Je bent leergierig en nieuwsgierig, waarbij een proactieve houding van je wordt verwacht. Je hebt een relevante opleiding gedaan, zoals bijvoorbeeld marketing, communicatie, commerciële economie of grafisch vormgeven.

Aanbod

Als Online Marketeer binnen deze organisatie kun je naast het bedrijf jezelf ook ontwikkelen. Mijn opdrachtgever biedt online trainingen aan om jezelf te kunnen ontwikkelen. Dit kun je gezamenlijk met je collega's doen of voor jezelf. Naast een marktconform salaris bieden zij vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Er worden leuke borrels en uitjes georganiseerd, zodat jij in een goede werksfeer optimaal kan presteren.

Contact
Bob Janssen
Referentienummer
JN-112022-5838517

Vacature samenvatting

Sector
Online Marketing
Sub Sector
Online Marketing Management
Industrie
Healthcare / Pharmaceutical
Vacatures per locatie
Oosterhout
Contract Type
Permanent
Consultant
Bob Janssen
Vacature referentie
JN-112022-5838517
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride