Marketing specialist

Tiel Permanent €2.500 - €3.500 per month (€30.000 - €42.000)

Updated on 11/05/2022

 • A-merk binnen binnen hun eigen branche
 • Uitgebreide trainigs- & doorgroeimogelijkheden

About Our Client

Wij produceren producten van zeer hoge kwaliteit op het gebied van weeg & meet systemen binnen de gehele supply chain keten. Wij hebben een breed assortiment en zijn actief in meer dan 100 landen. Daarnaast helpen we onze klanten om processen te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen, compliance met regelgeving te bereiken en kosten te minimaliseren.

Job Description

Jij bent de allround marketeer voor een van onze business areas, die focussen op vooraanstaande bedrijven in lab-, industrie-, productinspectie- en retailomgevingen. Bij de uitvoerende kant van je functie vertaal je de global strategy van ons hoofdkantoor in Zwitserland naar aansprekende lokale activiteiten in de Benelux. Dat zijn voornamelijk direct mailers, e-mailers en telemarketingcampagnes. Met de hulp van je salescollega's achterhaal je of de boodschap een twist nodig heeft om de lokale doelgroep te bereiken.

Jouw creatieve brein zet je in bij de strategische kant van jouw functie. Je zet samen met de businessarea- en salesmanagers multi-touch campagnes op die optimaal inspelen op de behoeften van de doelgroepen. Zo organiseer je evenementen of beurzen en host je live webinars over bijvoorbeeld productinnovaties. Met de marketingmanager onderzoek je daarnaast of de invulling van processen en projecten voor alle business areas verder geoptimaliseerd kan kunnen worden. Van de aanvraag op de website tot het aftersalestraject. Zie je een kans voor verbetering dan mag je dit samen met de betrokken collega's van A-Z gaan implementeren.

De voordelen van jouw job? Die zijn er genoeg. Zo heb je een fijn team van vijf marketingcollega's die hard werken, maar ook houden van gezelligheid . Krijg je de kans om jouw rol uit te breiden op basis van je interesses, bijvoorbeeld door je te richten op telemarketing, databasemanagement of sales support. En werk je bij een unieke organisatie waar marketing op nummer één staat en volop aandacht is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe mooi is het om tijdens je eerste jaar deel te nemen aan een interne marketingbootcamp en te weten dat de carrièrepaden voor je open liggen.

The Successful Applicant

Je herkent jezelf in het volgende profiel:Kwalitatieve leads generen voor jouw salescollega's en hen zo ondersteunen in het behalen van hun targets. Dat maakt jou trots! Wat daarbij zeker van pas komt: jouw commerciële inzicht, vaardigheid om prioriteiten te stellen en doorzettingsvermogen. Je blijft goed bij in een fast-paced organisatie en bent je bewust van de omgeving waarin je werkt. Zijn er zaken die ad hoc opgepakt moeten worden? Voor jou geen probleem! Ook ga je actief het gesprek aan met collega's en durf je knopen door te hakken. En bij die keuzes houd je altijd oog voor de impact op de organisatie.

Wat je nog meer in huis hebt?

 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond in de richting van sales, marketing, communicatie of een andere relevante richting.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in een b2b-omgeving.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal; veel van de communicatie met je collega's is in het Engels.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met SAP.


What's on Offer

Je ontvangt bij ons het volgende:

 • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • De vrijheid om zelf je werkdagen in te delen en (na je inwerkperiode) deels vanuit huis te werken. Binnen het marketingteam werken we hybride.
 • De kans om je kennis te verbreden én verdiepen. Zo neem je deel aan internationale meetings - onze 'expert circles' - waar onderwerpen als search engine advertising, live webinars, e-leads en telemarketing behandeld worden.
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Volop ruimte om door te groeien binnen de organisatie. Jezelf verder specialiseren in marketing, sales of data; de mogelijkheden zijn eindeloos!


Contact
Bart Barendregt
Quote job ref
JN-032022-5377016

Job summary

Sector
Marketing
Sub Sector
Marketing Assistant
Industry
Industrial / Manufacturing
Jobs by location
Tiel
Contract Type
Permanent
Consultant
Bart Barendregt
Job Reference
JN-032022-5377016