Marketeer

Utrecht Vast dienstverband €2.700 - €4.300 per maand (€32.400 - €51.600 per jaar) Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 17/03/2023

  • Veelzijdige Product Marketeer functie
  • Bedrijf wat vol inzet op duurzaamheid

Over onze klant

De organisatie is marktleider op het gebied van verpakkingen in de Food sector. Het bedrijf is actief in 150 landen en heeft 60 productielocaties wereldwijd, waaronder 3 in Nederland. Het hoofdkantoor zit in Zwitserland, wereldwijd werken er meer dan 20000 medewerkers. Ze hebben een uitstekende reputatie opgebouwd door hun innovatieve en duurzame verpakkingen. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht en heeft een informele werksfeer waarin persoonlijke ontwikkeling en vrijheid hoog in het vaandel staan.

Op de afdeling werk je intensief samen met een directe collega en bedien je verschillende klanten. De sfeer is goed en je voelt je direct thuis. Er mag regelmatig thuisgewerkt worden (max 50%). In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer.

Functieomschrijving

Als Marketeer ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen van verpakkingen voor klanten, het creëren van marketing content en het onderhouden van klantrelaties. Je gaat regelmatig naar klanten toe om hun wensen en behoeften in kaart te brengen en je bent aanwezig op beurzen om het bedrijf te vertegenwoordigen en nieuwe klanten te werven. Daarnaast krijg je veel vrijheid om zelf initiatieven te nemen en creatieve oplossingen te bedenken om de marketingstrategie te verbeteren.

Profiel

Wij zoeken iemand die een passie heeft voor marketing en verpakkingsontwerp, en die zich comfortabel voelt in een dynamische en creatieve omgeving. Je bent een echte teamplayer en kunt goed samenwerken met collega's uit verschillende disciplines. Je hebt een sterk gevoel voor esthetiek en kunt complexe informatie omzetten in aantrekkelijke ontwerpen. Je bent in staat om goed te luisteren naar klanten en hun behoeften te vertalen naar concrete marketingoplossingen. Je hebt een afgeronde opleiding in marketing, communicatie of grafisch ontwerp, en hebt bij voorkeur al wat werkervaring. Ook starters zijn welkom om te reageren!

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie binnen een groeiend internationaal bedrijf, waarin persoonlijke ontwikkeling en vrijheid hoog in het vaandel staan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om zelf initiatieven te nemen en creatieve oplossingen te bedenken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om 50% van je tijd vanuit huis te werken. Het salaris is marktconform en afhankelijk van ervaring, vanaf 2700 tot maximaal 4300 per maand. Je kunt per direct starten voor 32 tot 40 uur per week.

Contact
Rinke Groot
Referentienummer
JN-032023-5984838

Vacature samenvatting

Sector
Marketing
Sub Sector
Product Manager
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Permanent
Consultant
Rinke Groot
Vacature referentie
JN-032023-5984838
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride