Management Assistent Projectuitvoering

Amsterdam Tijdelijk dienstverband €3.100 - €3.500 per maand (€37.200 - €42.000 per jaar)

Bijgewerkt 24/05/2023

  • Veelzijdige rol met veel diversiteit
  • Meedraaien in een toonaangevende organisatie

Over onze klant

Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van diverse elektrische systemen. Hun diensten omvatten een breed scala aan gebieden, waaronder beveiligingssystemen, brandmeld- en evacuatie-systemen, telecommunicatie, noodstroom, zorgsystemen en domotica. Ze richten zich voornamelijk op grootschalige projecten in zowel de commerciële als de residentiële sector en behandelen taken met betrekking tot renovatie, transformatie en nieuwbouw.

Functieomschrijving

Je werkzaamheden draaien deels om de wekelijkse planningsvergadering. Deze bereid je goed voor, gaan er monteurs op vakantie, zijn ze ziek, hoe ziet de planning van de projecten eruit, maar ook of er nieuwe collega's gaan starten, misschien weg gaan, en of er stagiairs gaan beginnen.

Tijdens deze vergadering loop je, samen met de projectleiders, het monteurs bestand langs, en bespreek je waar ze worden ingezet.

Na deze vergadering ga je aan de slag met alle wijzigingen op de planning. Moeten er monteurs ingeleend worden, of houdt de in-leen van een of meerdere monteurs op? Deze contacten regel jij zelf.

Heb je de in-leen of uitleen van monteurs geregeld, is de omruil van bedrijfsauto's voor iedereen duidelijk, heb je de huurauto geregeld, dan heb je tijd voor de andere taken die bij je werk horen.

Je houdt de vakantieplanning bij, en verwerk je de projectinformatie op de lange termijnplanning en assisteer je de directeur projecten in het analyseren van de data en de onderhanden projecten overzichten. Verder organiseer je, in overleg met de directeur projecten de chef monteurs-vergaderingen en projectleiders-vergaderingen, en neem je deel aan interne project evaluaties

Profiel

Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een management assistentie functie in een technische branche. Je hebt ervaring in het werken met uitzendbureaus.

Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Uiteraard ben je een kei in plannen en regelen, dat lijkt logisch, maar daarnaast ben je pro-actief, analytisch en ben je een aanpakker. Je werkt gestructureerd en kunt heel goed prioriteiten stellen.

Aanbod

  • Een uitdagende en afwisselende baan
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Een gezellige werkomgeving met leuke collega's
Contact
Sofia Berkhout
Referentienummer
JN-032023-5976711

Vacature samenvatting

Sector
Sub Sector
Industrie
Technology & Telecoms
Vacatures per locatie
Amsterdam
Contract Type
Temporary
Consultant
Sofia Berkhout
Vacature referentie
JN-032023-5976711