Junior Online Marketeer

Tilburg Vast dienstverband €2.200 - €3.000 per maand (€26.400 - €36.000 per jaar)

Toegevoegd 26/05/2023

 • Starters functie online marketing
 • Werken binnen een dynamisch bedrijf

Over onze klant

Binnen het bruisende landschap van e-commerce bevindt zich mijn opdrachtgever, een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf dat zich vol passie richt op het leveren van uitmuntende online ervaringen. Met hun diverse portfolio van webshops bedienen ze een breed scala aan klanten, variërend van gepassioneerde shoppers tot zakelijke professionals. Hun voornaamste doel? Het creëren van een naadloze en onvergetelijke online omgeving voor elke bezoeker.

Functieomschrijving

Als Junior Online Marketeer maak je deel uit van een enthousiast en gedreven team van professionals die dagelijks streven naar het stimuleren van de groei van de webshops. Je wordt omringd door gelijkgestemde individuen die hun expertise en creativiteit bundelen om strategieën te ontwikkelen die de online aanwezigheid en merkbekendheid vergroten. Samen werk je aan het optimaliseren van de gebruikerservaring, het vergroten van de online zichtbaarheid en het genereren van waardevolle leads.

In deze rol krijg je de kans om je analytische vaardigheden en technische skills volop te benutten. Je vertaalt de overkoepelende marketingstrategie naar een effectief plan voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachineadvertenties (SEA). Je voert gedegen zoekwoordanalyses uit, implementeert en optimaliseert search advertising campagnes, en streeft ernaar om het maximale uit het marketingbudget te halen. Door het monitoren en analyseren van relevante data, blijf je voortdurend op de hoogte van trends en kansen, en ben je in staat om resultaatgerichte aanpassingen en verbeteringen door te voeren.

Bij mijn opdrachtgever krijg je niet alleen de mogelijkheid om je marketingvaardigheden verder te ontwikkelen, maar ook om een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en het succes van de webshops. Je krijgt de ruimte om je ideeën te delen, creatieve oplossingen aan te dragen en innovatieve strategieën te implementeren. Het bedrijf omarmt een cultuur van continue leren en persoonlijke groei, en biedt daarom begeleiding en ondersteuning om jouw professionele ontwikkeling te bevorderen.

Profiel

Wat maakt jou een geschikte kandidaat voor deze rol?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding in marketing, communicatie of een vergelijkbare richting, wat je een stevige basis geeft voor het vakgebied.
 • Je hebt een diepe passie voor online marketing en e-commerce, en je hebt de ambitie om hierin verder te groeien. Je bent gedreven om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de digitale wereld.
 • Hoewel je al basiskennis hebt van SEO en SEA, ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om je verder te verdiepen in deze disciplines. Je begrijpt het belang van een effectieve zoekmachineoptimalisatie en zoekmachineadvertenties in het vergroten van de online zichtbaarheid en het genereren van kwalitatief verkeer.
 • Met jouw analytische denkvermogen en oog voor detail ben je in staat om data te interpreteren en te gebruiken om strategische beslissingen te onderbouwen. Je bent in staat om trends en patronen te ontdekken en deze te vertalen naar bruikbare inzichten en actieplannen.
 • Communicatie is jouw kracht. Je hebt uitstekende verbale en schriftelijke vaardigheden en kunt complexe ideeën helder en overtuigend overbrengen. Je bent een teamspeler die effectief kan samenwerken met verschillende belanghebbenden en collega's binnen de organisatie.Aanbod

Wat zit erin voor jou als Junior Online Marketeer?

 • Een uitdagende startersfunctie waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen binnen de boeiende vakgebieden van online marketing en e-commerce. Je zult waardevolle ervaring opdoen en je vaardigheden verder ontwikkelen in een groeiende en snel veranderende sector.
 • Een aantrekkelijk salaris, beginnend vanaf €2200, dat recht doet aan jouw kennis en bijdrage aan het team.
 • De kans om te werken met bekende webshops en merken, waardoor je kunt bijdragen aan hun online succes en zichtbaarheid. Je zult betrokken zijn bij diverse projecten en campagnes, en je krijgt de mogelijkheid om met interessante klanten en partners samen te werken.
 • Begeleiding en training zijn van essentieel belang voor jouw groei en ontwikkeling. Vandaar dat je de ondersteuning en middelen krijgt die nodig zijn om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Je zult leren van ervaren professionals en hebt toegang tot relevante opleidingsmogelijkheden.
 • Een dynamische en inspirerende werkomgeving waarin jouw ideeën en inbreng gewaardeerd worden. Je zult deel uitmaken van een enthousiast team van professionals die samenwerken aan het behalen van gezamenlijke doelen. Jouw creativiteit en frisse perspectieven zullen worden aangemoedigd en gewaardeerd.
 • Naast een marktconform salaris bieden mijn opdrachtgever ook secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw rol en bijdrage aan het bedrijf.
Contact
Fooke van Munster
Referentienummer
JN-052023-6064716

Vacature samenvatting

Sector
Marketing
Sub Sector
Digital, Online & Social Media
Industrie
Retail
Vacatures per locatie
Tilburg
Contract Type
Permanent
Consultant
Fooke van Munster
Vacature referentie
JN-052023-6064716