Inside Sales Support

Hoofddorp Vast dienstverband €2.500 - €3.000 per maand (€30.000 - €36.000 per jaar) Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 09/03/2023

  • Jij vindt het heerlijk om de hele dag met mensen in contact te zijn
  • Jij bent niet bang om de moeilijke vragen te stellen

Over onze klant

Bij deze organisatie werk jij samen met ondernemers die hun ondersteuning zoeken bij hun beleggingen, vermogensbeheer en investeringen. Zij leggen zich toe op beleggingen en investeringen. De organisatie is een van de grotere vermogensbeheerders van Nederland. Ze beheren de vermogens van vermogende particulieren en brengen beleggingsproducten op de markt. De focus ligt op professionaliteit, dienstverlening en diepgaande kennis van de financiële markten. Daarnaast heeft deze organisatie een investeringstak. Deze tak investeert in volgende generatie technologie die de leefbaarheid op onze planeet bevordert.

Daarnaast hangt er een warme sfeer op kantoor die de klanten zelf ook ervaren. Ondanks dat er met grote bedragen wordt gewerkt, is de bedrijfscultuur informeel. Je collega zal altijd voor je klaar staan om je te helpen en zal je helpen te excelleren binnen de organisatie.

Functieomschrijving

Je komt in een geheel nieuw team te werken, waar jij samen met twee andere collega's een aantal taken gaat overnemen van het binnendienst sales team. Jullie zullen je niet bezig houden met acquisitie, up-selling of cross-selling. Jullie belangrijkste taak is; meer informatie van de huidige klanten verzamelen.

De organisatie werkt met een grote database en jullie taak is om de informatie over de huidige klanten in de database te vergroten. Dit gaan jullie doen door bijvoorbeeld de huidige klanten op te bellen, maar ook door met het marketingteam samen te werken door meer informatie over de mail te bemachtigen.

Profiel

Uiteindelijk draait het allemaal om service. Jij bent iemand die het niet eng vindt om de telefoon op te pakken en een gesprek aan te gaan met een klant. Als geen ander weet jij hoe je deze gesprekken natuurlijk kan laten voelen en de klant ook echt met jou wil praten. Natuurlijk krijg je hier ondersteuning bij van andere collega's en het sales team.

Naast dit herken jij je in de volgende eigenschappen;

  • Klantgericht
  • Luisterend oor
  • Onderzoekend
  • Gemakkelijke prater
  • Creatief
  • Laat je niet snel uit het veld slaan

Aanbod

Op basis van leeftijd en ervaring wordt je een passend salaris aangeboden, flexibele uren, 26 vakantiedagen, talloze doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid pakket van verdere arbeidsvoorwaarde waar we je graag mee over vertellen.

Wil je meer informatie over de vacature. Je kan bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen naar Erik de Vries via + 316 5799 6009 of

Contact
Erik de Vries
Referentienummer
JN-032023-5973711

Vacature samenvatting

Sector
Sales Support
Sub Sector
Sales support
Industrie
Financial Services
Vacatures per locatie
Hoofddorp
Contract Type
Permanent
Consultant
Erik de Vries
Vacature referentie
JN-032023-5973711
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride