Inside Sales Specialist

Breda Permanent €3.200 - €4.200 per month (€38.400 - €50.400 per year)

Updated on 13/06/2024

  • Werken binnen een internationaal bedrijf
  • Leuk en hecht team in Breda

About Our Client

Mijn opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de wereld van de precisietechnologie en metrologie. Opgericht in 1973 in het Verenigd Koninkrijk, heeft het zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkende speler op het gebied van geavanceerde engineering en innovatie. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige producten en oplossingen die worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder de medische, luchtvaart, automotive, en de productie van consumentenproducten.

Een van de meest opvallende aspecten van mijn opdrachtgver is de nadruk op onderzoek en ontwikkeling. Het bedrijf investeert aanzienlijk in het verkennen van nieuwe technologieën en het verbeteren van bestaande producten. Dit heeft geresulteerd in een breed scala aan innovatieve producten, variërend van geavanceerde meetinstrumenten en 3D-metaalprinters tot precisiebewerkingsoplossingen.Wereldwijd werken er 5500 mensen binnen het bedrijf. In Breda zitten zij met 23 enthousiaste collega's. Voor de afdeling Inside Sales zijn zij op zoek naar versterking.

Job Description

In jouw rol als inside sales specialist ben jij verantwoordelijk voor het spotten en creëren van kansen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en het versturen van offertes. Daarnaast bel je de offertes na. De binnenkomende orders verwerk je in het CRM systeem.

Je staat hun klanten en distributeurs bij in het vinden van de producten die aansluiten bij hun behoefte maar ook om het zorgvuldig beheren van orderdocumentatie - of het nu gaat om retourzendingen, reparaties of klachten.Je houdt een scherp oog op het leveringsproces en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast kijk je of prijzen kloppend zijn in het systeem.

Je bent bezig met het bouwen van sterke relaties met de kant in de gehele benelux.

The Successful Applicant

Technisch en/of commercieel diploma, bij voorkeur ervaring in een commerciële omgeving in B2B, technische producten en de industriële sector

Waardevolle ervaring in een verkoopafdeling met een volledig begrip van het beheer van klantbestellingen

Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal

Kan goed werken in een Teamgeest

Resultaatgericht, bereid om een extra inspanning te leveren

Zelfgemotiveerd en goed georganiseerd

Aanpasbaar, gevoel van verantwoordelijkheid en flexibel

Communicatieve vaardigheden: in staat om te werken in veranderende omgevingen terwijl je voortdurend interacteert en informatie deelt

What's on Offer

Wat zit erin voor jou?

  • Werken in Breda
  • Een salaris afhankelijk van ervaring. Variërend tussen de €3200 - €4200 bruto obv 40 uur
  • Product trainingen
  • Een goede pensioen regeling
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
Contact
Fooke van Munster
Quote job ref
JN-052024-6418749

Job summary

Sector
Sales
Sub Sector
Inside Sales
Industry
Industrial / Manufacturing
Jobs by location
Breda
Contract Type
Permanent
Consultant
Fooke van Munster
Job Reference
JN-052024-6418749