Inside Sales Representative (Logistiek)

Schiphol-Rijk Vast dienstverband €2.200 - €2.700 per maand (€26.400 - €32.400)

Bijgewerkt 11/04/2022

  • Per direct beginnen in een uitdagende functie met leuke verantwoordelijkheden
  • Werken bij een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden

Over onze klant

Onze klant is een logistiek familiebedrijf gespecialiseerd in Europees wegtransport en logistiek. Met een team van 350 enthousiaste en betrokken collega's verzekeren zij de klant van een optimale invulling van hun zendingen en logistieke activiteiten. Hierbij hebben zij een grote focus op een persoonlijke aanpak en staat de tevredenheid van de klant voorop.

Functieomschrijving

Binnen het binnendienst salesteam initieer je het commerciële contact tussen potentiële klanten. Je helpt de bestaande business zich te ontwikkelen en bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen die gesteld zijn. Naast het behandelen van prijsaanvragen ben je betrokken in de implementatie van nieuwe klanten. Verder draag je zorg voor het opbouwen van een waardevolle klanten- en prospect database. jouw enthousiaste manier van communiceren draagt dan ook bij aan het opbouwen, verstevigen en verdiepen van onze relatie met de klant.

Profiel

Als medewerker van de salesafdeling is het belangrijk dat je het vermogen hebt om de belangen van anderen te herkennen, in te schatten en hier tactvol op in te spelen. Je neemt initiatief, handelt proactief en bent vastberaden om concrete resultaten en doelstellingen te behalen. Daarnaast beschik je over het desbetreffende bedrijfs-DNA, wat inhoudt dat je achter de organisatie staat, klantgericht werkt en communicatief vaardig bent.

- Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
- Je hebt een aantal jaar ervaring in de sales/binnendienst
- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands én Engels
- Je bent analytisch vaardig, kunt snel schakelen en bent een sterke teamplayer
- Ben je bekend met de wereld van transport en logistiek? Dan is dat een groot pluspunt!

Aanbod

Persoonlijke service, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid; daar draait het om bij onze klant. De lijnen binnen de organisatie zijn kort, waardoor je snel kunt schakelen, en er heerst een prettige werksfeer. Bovendien vinden zij het belangrijk om te blijven investeren in de ontwikkeling van de werknemers. Via hun Academy stellen ze samen met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan op, geven ze diverse trainingen en bieden ze je de mogelijkheid externe opleidingen te volgen. Wil je doorgroeien? Dan kijken ze graag samen hoe zij dit mogelijk kunnen maken!

Daarnaast kun je rekenen op:

- Salaris overeenkomstig met de functie-inschaling
- Bonusregeling
- Veelzijdige werkomgeving met diverse aspecten van de logistiek
- Toegang tot een online trainingsplatform met 100+ softskill trainingen
- Collectieve pensioenregeling en "employee benefits" (o.a. zorgverzekering)

Contact
Miquel van Ginkel
Referentienummer
JN-032022-5408943

Vacature samenvatting

Sector
Logistiek
Sub Sector
Inside Sales Logistiek
Industrie
Transport & Distribution
Vacatures per locatie
Schiphol-Rijk
Contract Type
Permanent
Consultant
Miquel van Ginkel
Vacature referentie
JN-032022-5408943