HR Medewerker

Arnhem Tijdelijk dienstverband €2.700 - €3.700 per jaar Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 17/05/2023

  • Ben jij per direct op zoek naar een functie als HR medewerker?
  • Reageer dan direct!

Over onze klant

Dit familiebedrijf is een van de grootste vastgoed organisaties in Nederland. Ze zijn actief in diverse takken van het vastgoed, waaronder makelaardij, onderhoud en beheer.

Functieomschrijving

Als eerste aanspreekpunt ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van werknemers. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij onboarding, uitdiensttreding, promoties, interne transfers en afwezigheid- en ziektemeldingen.

Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse salarisadministratie en draagt bij aan het ontwerpen en implementeren van verbeteringen van alle HR-processen. Het naleven van (lokale) arbeidswetten is een essentieel onderdeel van je functie.

Daarnaast deel je actuele en transparante informatie over HR-processen, -systemen en -beleid op onze communicatieplatforms. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van (KPI) HR-rapportages.

Profiel

Voor deze functie is het ideaal als je een HR-gerelateerde studie hebt gevolgd of relevante werkervaring hebt opgedaan binnen het HR-veld. Je hebt een natuurlijk talent voor communicatie en weet effectief te communiceren met verschillende stakeholders.

Je bent goed georganiseerd en in staat om prioriteiten te stellen. Je flexibiliteit stelt je in staat om met veranderingen en uitdagingen om te gaan. Servicegerichtheid is een belangrijke eigenschap, aangezien je veelvuldig contact hebt met medewerkers en hen ondersteunt bij HR-gerelateerde zaken.

Als teamspeler werk je graag samen met anderen en draag je bij aan een positieve werkomgeving.

Aanbod

We bieden een marktconform salaris dat in lijn is met de branche. Daarnaast voorzien we in goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder directe pensioenopbouw.

We bieden ook flexibiliteit in werken, met de mogelijkheid om vanuit huis te werken en een telefoon van de zaak te ontvangen.

Om jouw professionele ontwikkeling te ondersteunen, hebben we een online leer platform en andere mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Contact
Renée Aarts
Referentienummer
JN-052023-6054014

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
HR Assistent
Industrie
Property
Vacatures per locatie
Arnhem
Contract Type
Temporary
Consultant
Renée Aarts
Vacature referentie
JN-052023-6054014
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride